Κάλεσμα σε Συγκέντρωση-Μοτοπορεία Διαμαρτυρίας για τη δολοφονία τους 23χρονου Ιάσονα.

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της εισόδου της Βουλής, υπηρεσιακό όχημα της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, και πιο συγκεκριμένα της Ντόρας Μπακογιάννη, πέρασε με κόκκινο με αποτέλεσμα το χτύπημα Ι.Χ. δίκυκλη μοτοσυκλέτας , με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 23χρονου Ιάσωνα. Η κατάσταση του είναι μη αναστρέψιμη μιας και ο Ιάσονας είναι εγκεφαλικά νεκρός. Μέλη της οικογένειας του ανακοινώσαν πως θα προχωρήσουν σε δωρέα των οργάνων του, περιμένοντας τις τελικές εξετάσεις σήμερα(14/03) από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού. Ο οδηγός του υπηρεσιακού αυτοκινήτου και οι πιθανοί επιβαίνοντες ΈΦΥΓΑΝ από το σημείο εγκαταλείποντας θύμα τροχαίου που οι ίδιοι προκάλεσαν. Ένας οδηγός delivery που ήταν αυτόπτης μάρτυρας απειλήθηκε από τον αξιωματικό της αστυνομίας (να φύγει διαπράττοντας ποινικό αδίκημα) και εκδιώχθηκε με τη βία, από το σημείο καθώς και άλλοι μάρτυρες που βρίσκονταν παρόντες κοντά στην πλαϊνή είσοδο της βουλής. Ο μπάτσος απειλεί και τραμπουκίζει πολίτες για να προστατέψει το συνάδελφό και τα αφεντικά του. Η αστυνομία, οι κάμερες, και τα ΜΜΕ φυσικά δεν είδαν και δεν ξέρουν τίποτα, και προφανώς η ίδια η Ντόρα Μπακογιάννη δεν έχει προβεί σε καμία ανάλογη απόδοση ευθυνών. Επ'αφορμής της αποσιώπησης της δολοφονίας του 23χρονου Ιάσονα, της κρατικής βίας που απροκάλυπτα μας χτυπά ( από τα πρόστιμα μέχρι το ξύλο και τους βασανισμούς στις γειτονιές μας), την αποσιώπηση των περιστατικών αυθαιρεσίας των καβατζωμένων καρεκλοκένταυρων, την υποκρισία των σιχαμένων που κάθονται στα έδρανα, την ζοφερή πραγματικότητα που μας έχουν επιβάλλει να ζούμε εν μέσω πανδημίας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους και όλους του οδηγούς μοτοσικλετών να παραβρεθούν σε μοτοπορεία διαμαρτυρίας , τη Παρασκευή 19/03 17:00 με συγκέντρωση από το άγαλμα Βενιζέλου.

Όλοι στους δρόμους ενάντια στην κρατική αυθαιρεσία, την θρασυδειλία των εξουσιαστών, την χουντικής κοπής αστυνομοκρατία. Καμία κρατική δολοφονία δεν θα μείνει αναπάντητη.

Από τη Νέα σμύρνη μέχρι της Σαλονίκη, ο φόβος της καταστολής, αντίσταση να γίνει.

Συγκέντρωση-Μοτοπορεία : Παρασκευή 19/03 17:00 Άγαλμα Βενιζέλου

.Πρωτοβουλία δικυκλιστών με ταξική συνείδηση.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License