[Γιάννινα] Στηρίζουμε την αντικατασταλτική πορεία 16/3

Ως ανοιχτή συνέλευση στηρίζουμε τα υπάρχοντα καλέσματα για την πορεία ενάντια στα πρόστιμα και την καταστολή την Τρίτη 16/3 στα Γιάννινα.

Την Τρίτη 16 Μάρτη έχει οριστεί το δικαστήριο των δύο συνδικαλιστών από το σωματείο "Συνέλευση Βάσης Εργαζομένων Διανομέων Ιωαννίνων" (ΣΒΕΔΙ) που συνελήφθησαν μετά την απεργιακή κινητοποίηση στις 26/11/2020. Η Ανοιχτή συνέλευση στηρίζει τα καλέσματα της Ελευθεριακής Συνδικαλιστικής Ένωσης (ΕΣΕ) και του Σωματείου Βάσης Σερβιτόρων Μαγείρων Ιωαννίνων (ΣΒΣΜ) για πορεία ενάντια στα πρόστιμα και τις απαγορεύσεις την ίδια μέρα στις 12 από την Περιφέρεια Ηπείρου.

Κάλεσμα ΕΣΕ

Κάλεσμα ΣΒΣΜ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License