Εξουσία παιδεράστρια

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ www.1431am.org/ 97.3fm

Το τελευταίο διάστημα υπάρχει ένας καταιγισμός καταγγελιών για βιασμούς και σεξουαλικές παρενοχλήσεις. Κάποιες από αυτές τις υποθέσεις αφορούν και παιδιά. Δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε για βιασμούς ανηλίκων. Αλλά για εμάς το ζήτημα είναι ότι καταγγέλλουμε την εξουσία ως παιδεράστρια γιατί εκτός από την σεξουαλική κακοποίηση, τα παιδιά στο ιεραρχικό σύστημα που ζούνε έχουν υποστεί και σωματική, ψυχολογική, πνευματική, συναισθηματική ή λεκτική κακοποίηση, μέσα στην οικογένεια, στο σχολείο στους αθλητικούς χώρους κτλ.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 19.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ www.1431am.org/ 97.3fm

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

antistasi@espiv.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License