Έξω οι μπάτσοι από τα πανεπιστήμια

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18.00 ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ ραδιόφωνο: 1431 AM, 97,3 FM internet: www.1431am.org

post image

Από την κατάργηση του ασύλου, τις εισβολές στα πανεπιστήμια, τις εστίες και τα αντιεξουσιαστικά στέκια, η καταστολή στους πανεπιστημιακούς χώρους κλιμακώνεται με την συζήτηση για εισόδους έλεγχου για τους φοιτητές και πανεπιστημιακή αστυνομία. Η δημοκρατία δείχνει τα δόντια της και είναι κοφτερά. Ακόμη και στην χούντα οι μπάτσοι που παρακολουθούσαν τους αριστερούς φοιτητές ήταν μόνο ασφαλίτες. Τώρα μιλάμε για ένα επίσημο, διακριτό αστυνομικό σώμα που ας μην γελιόμαστε, ο στόχος του δεν θα είναι η μείωση της εγκληματικότητας αλλά η καταστολή των αγώνων εντός των πανεπιστημίων. Γιατί χτυπώντας το φοιτητικό κίνημα χτυπάς την αμφισβήτηση και τα κινήματα εν τη γενέσει. Το κράτος λοιπόν με την δικαιολογία της πανδημίας τον τελευταίο χρόνο επιτίθεται όλο και πιο σφοδρά. Εμείς πως θα αντιδράσουμε? Μήπως ήρθε η ώρα να κλιμακώσουμε την αντεπίθεση μας ?

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ

antistasi@espiv.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License