Χιλή, Maipo: Οδοφράγματα αλληλεγγύης για τον Juan Aliste και τον Marcelo Villarroel

Juan Aliste, Marcelo Villarroel και όλοι οι αιχμάλωτοι του κοινωνικού πολέμου στους δρόμους. Απόσυρση του Νόμου 321. Όσοι ονειρεύονται μία επανάσταση, φρενάρουν την άμεση δράση · κάθε αιχμάλωτος είν’ ένας αδερφός που βγήκε μπροστά · ήδη δεχόμαστε τις συνέπειες.

post image

Χιλή, Maipo: Οδοφράγματα αλληλεγγύης για τον Juan Aliste και τον Marcelo Villarroel

Βράδυ Πέμπτης 17 Δεκέμβρη, εβδομάδα αγκιτάτσιας. Μπλοκάραμε με φλεγόμενα λάστιχα τον δρόμο της νότιας πρόσβασης στο Maipo, στο 25ο χιλιόμετρο, στο Buin, και κρεμάσαμε πανό, εκφράζοντας με τις χειρονομίες αυτές τη στήριξη και την αλληλεγγύη μας με τα συντρόφια που βρίσκονται αιχμάλωτα του κοινωνικού πολέμου: Juan Aliste Vega και Marcelo Villarroel Sepúlveda. Θυμίζουμε πως εκτίουν ποινές για ληστείες τραπεζών, για τον θάνατο ενός μπάτσου, και για (παλιές) ενέργειες αντάρτικου πόλης.

Το ένα πανό έγραφε: «Juan Aliste, Marcelo Villarroel και όλοι οι αιχμάλωτοι του κοινωνικού πολέμου στους δρόμους. Απόσυρση του Νόμου 321.».

Και το άλλο έγραφε μια φράση απ’ την μπάντα στην οποία τραγουδούσε ο απαλλοτριωτής Pelao Angry: «Όσοι ονειρεύονται μία επανάσταση, φρενάρουν την άμεση δράση · κάθε αιχμάλωτος είν’ ένας αδερφός που βγήκε μπροστά · ήδη δεχόμαστε τις συνέπειες.».

ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 321!

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ!

Πηγή: Contra Info

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License