Το μεσημέρι της Πέμπτης 3/12/2020, τριάντα με σαράντα συντρόφισσες και σύντροφοι από τη Συνέλευση ενάντια στην κρατική καταστολή και για την αλληλεγγύη στις καταλήψεις βρεθήκαμε στη γειτονιά της Κυψέλης και πραγματοποιήσαμε παρέμβαση αντιπληροφόρησης. Η παρέμβαση ξεκίνησε λίγο κάτω από την πλατεία Κυψέλης και κατέληξε στην λαϊκή αγορά της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης/μίνι-διαδήλωσης, φωνάξαμε συνθήματα, μοιράσαμε κείμενα και πετάξαμε τρικάκια ενάντια στις απαγορεύσεις και την κρατική διαχείριση της Covid-19.

Το ραντεβού στους δρόμους παραμένει ανοιχτό...

ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ

ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ,

ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Το υλικό της Συνέλευσης μπορεί να βρεθεί στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://athens.indymedia.org/post/1608838/

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License