Επείγον από φυλακές Λάρισας

Ο σύντοφος Σταθόπουλος βρέθηκε θετικός στον covid-19 . Η υγεία του βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς δεν υπάρχει απολύτως καμία πρόβλεψη για την αντιμετώπιση για τα κρούσματα στις φυλακές Λάρισας.

Ο σύντροφος Βαγγέλης Σταθόπουλος που βρίσκεσαι όμηρος χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο στις φυλακές Λάρισας, διαγνώστηκε σήμερα θετικός στον covid-19 μετά από πιέσεις που άσκησαν οι ίδιοι οι κρατούμενοι της β΄ πτέρυγας για να διεξαχθούν τα τεστ σε όλους . Φαίνεται από καιρό  πως η κρατική διαχείριση σε όλες τις φυλακές της χώρας  σχετικά με τις υγιεινομικές συνθήκες είναι όχι απλά ανεπαρκής αλλά δολοφονική. Η κατάσταση έχει βγει εκτός ελέγχου θέτοντας άμεσα την υγεία του συντρόφου .

Θα ακολουθήσει ενημέρωση σύντομα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License