Μπροσούρα με σκέψεις από τον αγώνα για το δάσος Συγγρού

Με αφορμή των αγώνα που έχει ξεκινήσει ενάντια στην εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση του δάσους Συγγρού, δημιουργήθηκε η ανάγκη να αποτυπωθούν κάποιες σκέψεις τόσο για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται τα λιγοστά εναπομείναντα τμήματα φυσικού περιβάλλοντος εντός του αστικού πεδίου, αλλά και να γνωστοποιηθούν οι οπτικές και οι βλέψεις μας σε σχέση με τον εν εξελίξει αγώνα.

post image

Με αφορμή των αγώνα που έχει ξεκινήσει ενάντια στην εμπορευματοποίηση και την ιδιωτικοποίηση του δάσους Συγγρού, δημιουργήθηκε η ανάγκη νααποτυπωθούν κάποιες σκέψεις τόσο για τον τρόπο που αντιμετωπίζονται ταλιγοστά εναπομείναντα τμήματα φυσικού περιβάλλοντος εντός του αστικούπεδίου, αλλά και να γνωστοποιηθούν οι οπτικές και οι βλέψεις μας σε σχέσημε τον εν εξελίξει αγώνα.

Εικόνες:

Αρχεία:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License