[Η.Π.Α.] R.A.M.: Εκδικήσου για το Michael Reinoehl. Εβδομάδα δράσης, 3-10 Δεκεμβρίου.

Διεθνές κάλεσμα δράσης στη μνήμη του δολοφονημένου αντιφασίστα Michael Reinoehl από το Επαναστατικό Κίνημα για την Κατάργηση της Σκλαβιάς στις Η.Π.Α.

post image

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020, κρατικοί πράκτορες δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον αντιφασίστα Michael Forest Reinoehl, στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, με άμεση εντολή του φασίστα προέδρου των Η.Π.Α., Ντόναλντ Τραμπ. Αυτή είναι η πρώτη ευθεία εξωδικαστική δολοφονία ενός αντιφασίστα από αυτό το καθεστώς στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Reinoehl, σε μια πράξη επαναστατικής αυτοάμυνας, πυροβόλησε έναν φασίστα που απείλησε τον ίδιο κι έναν φίλο του. Ο φασίστας, αυτός, ήταν στην πραγματικότητα στενός φίλος του Jeremy Christian, υποστηρικτή του Τραμπ, ο οποίος δολοφόνησε αρκετούς ανθρώπους στο σιδηρόδρομο, στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Αυτό είναι ένα κάλεσμα για δράση στη μνήμη του Michael. Όταν λαβώνουν έναν από εμάς, μας λαβώνουν όλους. Καλούμε ανθρώπους να ενεργήσουν σε πόλεις, κωμοπόλεις, στις γειτονιές ή στα σπίτια τους. Με πανό, αφίσες, συγκεντρώσεις, άμεσες δράσεις, πυροτεχνήματα, εορτασμούς μνήμης ή όποιες δημιουργικές ιδέες έχουν: Θέλουμε ο κόσμος να γνωρίζει ότι αυτό δεν θα ξεχαστεί ούτε θα συγχωρεθεί.

Το κράτος αρχίζει τις στοχευμένες δολοφονίες, ώστε να εμπεδωθεί η παντοδυναμία του μέσω της τρομοκρατίας. Οι αναρχικοί, οι αντιφασιστές και όλοι οι επαναστάτες πρέπει να στέκονται σε αλληλεγγύη ενάντια σε αυτές τις επιθέσεις και ενάντια στο καπιταλιστικό, ιμπεριαλιστικό κράτος - ειδικά όταν φοβούμενο την κατάρρευσή του δείχνει τα δόντια του. Δε θα φοβηθούμε. Θα πολεμήσουμε.

#AvengeMichaelReinoehl

Πηγή: R.A.M.: Avenge Michael Reinoehl - Week of Action Dec 3-10

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License