[Βόλος] - Ενημέρωση για 17 Νοέμβρη

Αν δεν αντισταθούμε σε κάθε γειτονιά, θα βγαίνουμε απ΄το σπίτι μονάχα για δουλειά

Συγκέντρωση για την 17 Νοέμβρη πραγματοποιήθηκε και στην πόλη του Βόλου, στον Άγιο Κωσταντίνο στην παραλία, όπου για περίπου 20-25 λεπτά φωνάχτηκαν συνθήματα και πετάχτηκαν τρικάκια κατά της διαχείρησης της κορονοιού από το κράτος, αλλά και γενικότερα. Παρά την απαγόρευση των διαδηλώσεων από πλευράς του κράτους εν όψει της επετείου του Πολυτεχνείου, αλλά και παρά την ρητή απαγόρευση κυκλοφορίας σε μεγάλο κομμάτι του κέντρου, συμπεριλαμβανομένου και του Θόλου, όπου ήταν το αρχικό κάλεσμα για την συγκέντρωση, περίπου 100 άτομα πλαισίωσαν το νέο μη ανακοινωμένο κάλεσμα από τον συντονισμό συλλογικοτήτων ενάντια στην καύση σκιπιδιών, στον Άγιο Κωσταντίνο. Απέναντι από το νέο σημείο συνάντησης ήταν ορατή η παρουσία των μπάτσων με κλούβες, ΔΙΑΣ, ασφαλήτες και γενικά η αστυνομική δύναμη στην περιοχή ήταν μεγάλη. Όταν κάποια στιγμή τα Μ(π)ΑΤσόσκυλα κινήθηκαν προς το μέρος των συγκεντρωμένων, ο κόσμος άρχισε να αποχωρεί, καθώς ταυτόχρονα σκάσανε μύτη και μηχανές ΑΗ-ΔΙΑΣ και σταμάτησαν κάποιον κόσμο, χωρίς όμως περεταίρω τραβήγματα. Ωστόσο έγιναν και 8 προσαγωγές σε επόμενη φάση, σε κόσμο που είχε ήδη αποχωρήσει από το σημείο και βρησκόταν στους γύρω δρόμους, όπου στους 6 κοπήκανε και πρόστιμα.

ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ


post image

φωτογραφίες απο τη συγκέντρωση 17Ν στο Βόλο

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License