Ηχητικό : 6-11-2020 Εφετείο 3ης δίκης Ε.Α για ΤτΕ

ΕΔΩ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: https://www.youtube.com/watch?v=xAxpQp70akE

Στις 6 Νοεμβρίου-9:00π.μ στις δικαστικές φυλακές Κορυδαλλού συνεχίζεται το εφετείο της 3ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα. Υπενθυμίζουμε ότι αυτό το εφετείο είχε αναβληθεί τον Φλεβάρη του 2020 λόγω των μέτρων για την πανδημία . Στο εν λόγω εφετείο δικάζεται η συντρόφισσα Πόλα Ρούπα για την επίθεση της οργάνωσης στη ΤτΕ - ΕΚΤ- και το γραφείο του ΔΝΤ που πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου του 2014, για την οποία είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη. Αλληλεγγύη και δύναμη στους συντρόφους του Επαναστατικού Αγώνα, Πόλα Ρούπα και Νίκο Μαζιώτη.

https://youtu.be/xAxpQp70akE

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License