ΜΑΤ, Ομάδα Δράση εισέβαλαν στο Πολυτεχνείο το απόγευμα της Παρασκευής και συνέλαβαν συντρόφους αγωνιστές που ήταν μέσα.

Οι οποίοι είχαν απευθύνει κάλεσμα ανοιχτό για σπάσιμο της απαγόρευσης, ως ένα μήνυμα ανυπακοής απέναντι στον σύγχρονο ολοκληρωτισμό.

Βλέπουμε γύρω μας και εν μέσω πανδημίας τα Νοσοκομεία να στενάζουν από την χρόνια διάλυση, και τα ίδια επίσης στην εκπαίδευση και την εργασία. Από την μεριά του κράτους, σκληρή καταστολή, έλεγχο σε κάθε στενό αλλά και φουλ φράγκα στους φίλους τους των αστικών καναλιών για περισσότερη αποχαύνωση και διαστρέβλωση της πραγματικότητας.

Ολη κυριολεκτικά η χώρα στενάζει με εξαντλημένες ΜΕΘ και ειδικά στην Θεσσαλονίκη, η ανεργία βαράει κόκκινο, για το κράτος όμως η μόνη απάντηση τους είναι η καταστολή.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΩ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License