Χιλή: Εμπρησμός λεωφορείου της Transantiago και φυλλάδια στον Κεντρικό Σταθμό

Ενάντια σε μια νέα εκλογική συνθηκολόγηση. Επαναστατική βία ενάντια σε κράτος/φυλακές/κεφάλαιο. Αδιάκοπη επίθεση στα γρανάζια του εξουσιαστικού μηχανισμού.

post image

Χιλή: Εμπρησμός λεωφορείου της Transantiago και φυλλάδια στον Κεντρικό Σταθμό

Στις 16 Οκτώβρη, στην κοινότητα του Κεντρικού Σταθμού, γύρω στις 9 το βράδυ, ο οδηγός λεωφορείου της Transantiago εκφοβίζεται με εμπρηστικά μέσα και αναγκάζεται να κατέβει. Ανώνυμοι περιλούζουν το λεωφορείο με βενζίνα, και πυρπολούν ολοκληρωτικά το μηχάνημα στη συμβολή των δρόμων που εισέρχονται στην κοινότητα Padre Hurtado.

Γρήγορα έσπευσαν στο σημείο πυροσβέστες, οι οποίοι αντίκρισαν φυλλάδια εκεί πέρα, στα οποία μπορούσαν να διαβάσουν: “Ενάντια σε μια νέα εκλογική συνθηκολόγηση. Επαναστατική βία ενάντια σε κράτος/φυλακές/κεφάλαιο. Αδιάκοπη επίθεση στα γρανάζια του εξουσιαστικού μηχανισμού”.

Το σκηνικό συνέβη μέσα στις μέρες της επετείου της εξέγερσης, και στις παραμονές του δημοψηφίσματος για το Νέο Σύνταγμα.

Πηγή: Noticias de la Guerra Social

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License