Οι φασίστες προκαλούν ακόμα και καταδικασμένοι-φυλακισμένοι οργανώνοντας σύναξη για τους νεκρούς εγκληματίες τους στο Νέο Ηράκλειο. Οι φασίστες θα είναι πάντα οι θύτες, οι τραμπούκοι, οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι. Δεν υπάρχει στίγμα θυματοποίησης, η όποια προσπάθεια τους από το ’14 ξεριζώθηκε και αποκρούστηκε στην πράξη την πρώτη στιγμή.

Μπορεί ο κρατικός μηχανισμός και η κυβέρνηση ΝΔ να μην κατάφερε να αθωώσει τα νεοναζιστικά «παιδιά» του συστήματος χάριν στην αντιφασιστική νίκη που είχε ήδη επιτευχθεί από το ταξικό κίνημα. Η προκλητική στάση της ΝΔ και του βαθέως κράτους να χαϊδέυει τους ναζί φάνηκε από την εισαγγελέα της δίκης μέχρι τους φυγόποινους Λαγό-Παππά.

Η θέση μας στο Νέο Ηράκλειο δεν είναι για να αποτρεψουμε τους έτσι κι αλλιώς ηττημένους χρυσαυγίτες, αλλά να υπενθυμίσουμε στη ΝΔ ότι η κρίσιμη πολιτική μάζα είναι εναντιον της και στέκεται εμπόδιο στον ρατσισμό, το μίσος και τον εθνικισμό της κυβερνητικής πολιτικής.

Η ΟΡΜΑ καλεί εργαζόμενους και νεολαία σε συγκέντρωση στο σταθμό ΗΣΑΠ Ν.Ηρακλείου την Κυριακή 1 Νοέμβρη στις 4μμ

Αθήνα, 31/10/2020

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού - ΟΡΜΑ

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License