Οι γυναίκες που εργάζονται στο εργοστάσιο διύλισης συνεχίζουν για 14η ημέρα την απεργία πείνας

«Είμαστε κουρασμένες, καταβεβλημένες ,αγχωμένες. Με πόνο για την φίλη μας που οδηγήθηκε σε αυτήν την κατάσταση στο νοσοκομείο. Εμείς τον πόνο μας τον μετατρέπουμε σε δύναμη Είμαστε με δάκρυα στα μάτια μας. Αλλά είναι σαφές ότι θα βγούμε από εδώ μόνο νεκρές και δεν σταματάμε την απεργία πείνας αν δεν λάβουμε τους 13 μισθούς που μας οφείλουν και κερδίσαμε στο δικαστήριο »..Οι γυναίκες που εργάζονται στο εργοστάσιο διύλισης συνεχίζουν για 14η ημέρα την απεργία πείνας .#MeNaftëtarët #naftëtarëtnëgrevë Η υπόθεση του εργοστασίου δύλησης πετρελαιοειδών στο Μπαλς, στη Μέση Αλβανία.

“Ο αγώνας κλιμακώνεται!” Σήμερα το πρωί ακτιβιστές της Πολιτικής Οργάνωσης (Organizata Politike ) έκαναν παρέμβαση στην είσοδο του Υπουργείου Υποδομών σχετικά με την απεργία των εργατών του εργοστασίου δύλησης πετρελαιοειδών της πόλης Μπαλς . Οι εργάτριες αντικατέστησαν τους άντρες συναδέρφους τους απεργούς πείνας που ξεκινήσαν πριν ένα μήνα Δηλώνουν πως δεν υποχωρούν και συνεχίζουν την απεργία πείνας για 14 ημέρα προκειμένου να τους καταβληθούν οι μισθοί τους έπειτα και από την νίκη της δικαστής απόφασης .Ο Εντι Ραμα καλεί να σταματήσουν την απεργία πείνας δηλώνοντας πως το κράτος δεν είναι υπεύθυνο γιατί επρόκειτο για μια ιδιωτική επιχείρηση επόμενος δεν φέρει καμιά ευθύνη Kαλούμε όλους τους εργάτες και εργάτριες να σταθούν αλληλέγγυοι στις γυναίκες και τους άντρες εργάτες των δηλητήριων στο Μπαλς της Αλβανίας. «Είμαστε κουρασμένες, καταβεβλημένες ,αγχωμένες. Με πόνο για την φίλη μας που οδηγήθηκε σε αυτήν την κατάσταση στο νοσοκομείο. Εμείς τον πόνο μας τον μετατρέπουμε σε δύναμη Είμαστε με δάκρυα στα μάτια μας. Αλλά είναι σαφές ότι θα βγούμε από εδώ μόνο νεκρές και δεν σταματάμε την απεργία πείνας αν δεν λάβουμε τους 13 μισθούς που μας οφείλουν και κερδίσαμε στο δικαστήριο »..Οι γυναίκες που εργάζονται στο εργοστάσιο διύλισης συνεχίζουν για 14η ημέρα την απεργία πείνας .#MeNaftëtarët #naftëtarëtnëgrevë Η υπόθεση του εργοστασίου δύλησης πετρελαιοειδών στο Μπαλς, στη Μέση Αλβανία.

https://www.facebook.com/hashtag/menaft%C3%ABtar%C3%ABt

#MeNaftëtarët

#naftëtarëtnëgrevë

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License