Πάτρα Παράρτημα Διήμερο εκδηλώσεων αλληλεγγύης στον Επαναστατικό Αγώνα.

Διήμερο αλληλεγγύης στα εγκλειστα μέλη του Ε.Α. Ν.Μαζιωτη και Π.Ρούπα.

post image

Παρασκευή στις 18.00 θα διεξαχθεί στο Παράρτημα εκδήλωση παρουσίασης της μπροσούρας του Επαναστατικού Αγώνα <<Για το ξεπέρασμα του κράτους και του κεφαλαίου για μια συνομοσπονδιακή ακρατική αταξική κοινωνική οργανωση>> με τηλεπικοινωνια με τους συντροφους Ν.Μαζιωτη και Π.Ρούπα.

Σάββατο στις 21.00 θα γίνει στην κατάληψη του Παραρτήματος hiphop live( Porhouitos-estres-Καρτας-Αγρια Δύση-εστιες) και after party(tecno-psy-dnb) με σκοπο την οικονομική ενίσχυση των πολιτικών κρατουμένων Ν.Μαζιωτη και Π.Ρούπα. 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License