Τη στιγμή που εθελοντές εμβολίων πεθαίνουν για τα πειράματα τους (1 βραζιλιάνος και 13 άνθρωποι στην νότια κορέα), τη στιγμή που οι άνθρωποι στοιβάζονται σαν τις "σαρδέλες" μέσα στα λεωφορεία, στα σχολεία, στα νοσοκομεία, στους χώρους δουλειάς, βγαίνουν επιστήμονες από χθές στην τηλεόραση και λένε ότι ο ιός κολλά πιο εύκολα στις πλατείες (οι οποίες είναι σε εξωτερικό χώρο και κρατούνται αποστάσεις), ενώ κολλάνε δύσκολα μεσα στα εστιατόρια (κλειστοί χώροι κι ο ένας δίπλα στον άλλον), δίνοντας εδαφος για καταστολή. Προχθές στη ρωμαική αγορά στη θεσσαλονίκη, εχθες στη θεσσαλονίκη στην πλατεία αγία σοφίας και στο πάρκο του εργατικού κέντρου και στα εξάρχεια στην αθηνα. Ο πρωθυπουργός της χωρα στις 7 θα ανακοινώσει χουντικό διάταγμα που θα απαγορεύεται η κυκλοφορία το βράδυ(θαρρείς τη μέρα δεν κολλάει, ειδικά που τη μέρα βγαίνει ποιο πολύ κόσμος)

Ας μην φανούμε κατώτεροι των περιστάσεων.

από συνεχής ενημέρωση 22/10/2020 5:26 μμ.


«Θα επιχειρήσουμε με όλα τα μέσα, να μην επιτρέψουμε μεγάλες συγκεντρώσεις. Θα είμαστε παρόντες είτε να αποτρέψουμε είτε να προκαλέσουμε διάλυση συγκεντρώσεων»

Δήλωσε ο υπουργός προστασίας του πολίτη Μιχάλης χρυσοχοίδης. Αυτά είναι τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, τη στιγμή που έχουν γεμίσει η "μεθ" και μετά τη συρροή κρουσμάτων στο νοσοκομείο "αχέπα", έχουμε έξι κρούσματα στο αντικαρκινικό νοσοκομείο "άγιος σάββας" στη αθήνα και τέσσερα κρούσματα στο αντικαρκινικό νοσοκομείο "θεαγένειο" στη θεσσαλονίκη.

από Τρομολαγνεία 23/10/2020 4:40 πμ.


Ενώ εν τω μεταξύ εγκαινιάστηκαν και άλλες 50... 

από σπυρος 23/10/2020 1:57 μμ.


https://athens.indymedia.org/post/1604701/


https://autonomeantifa.gr/i-ekdikisi-tis-fysis-kai-i-antipagkosm/

από στην αναμπουμπούλα πριν είναι αργά 24/10/2020 9:24 πμ.


Σε πρωινή εκπομπή στο αντ1 ο άδωνης γεωργιάδης είπε ότι τα νέα μέτρα (δηλαδη η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας) θα παραμείνουν μέχρι να βρεθεί το εμβόλιο.

Δηλαδή υπάρχει νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας, και ακόμα δεν το έχουμε καταλάβει (κάποιοι δηλαδή). Οι στιγμές είναι κρίσιμες και δυστυχώς απο μέρους μας, ακόμα δεν υπάρχει κινητικότητα (εκτός από τη μια συνέλευση και τη μικροφωνική των συντρόφων στην αθήνα, προς τιμή τους), και όσο αργούμε όλο και το χειρότερο. Ήδη έπρεπε να γίνουν ανοιχτές συνελεύσεις με σκοπό μεγάλων συλλαλητηρίων σε κάθε πόλη. Δεν είναι τυχαίο ότι στον παραλογισμό του μέτρου της νυχτερινής απογόρευσης της κυκλοφορίας, κόμματα και δημοσιογράφοι, μέχρι τώρα δεν έχουν πει κουβέντα.

από Λαϊκός Αγωνιστής 29/10/2020 9:19 μμ.


Το κράτος με τις σημερινές ανακοινώσεις δεν επιφέρει απλά πλήγμα στις κοινωνικές δομές, αλλά στοχεύει ευθέως και στις εργασιακές, οδηγώντας τες, πιο βαθειά σε μεσαιωνικές, φεουδαρχικές εποχές.

Η τάξη μας - σε πλήρη σύμπνοια με τους και με το υγειονομικό προσωπικό - οφείλει να ακολουθήσει το παράδειγμα των εξεγερμένων και να επιτεθεί ευθέως στο σύστημα, με συνεχείς απεργίες και ίσως καταλήψεις δημοσίων κτιρίων

θα είναι μια αρχή

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License