[Βαρκελώνη, Ισπανία] Επίθεση στα γραφεία της Endesa. Ένα χρόνο μετά την εξέγερση στη Χιλή, ο αγώνας συνεχίζεται!

Σήμερα επιτεθήκαμε στα γραφεία της Endesa (η μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτρικού ρεύματος στην Ισπανία) στην περιοχή της Gracia, σαν απάντηση για την αποικιοκρατική και καπιταλιστική εισβολή της στην περιοχή των Mapuche. (http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/531737)

post image

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/531737

Σήμερα επιτεθήκαμε στα γραφεία της Endesa (η μεγαλύτερη εταιρία ηλεκτρικού ρεύματος στην Ισπανία) στην περιοχή της Gracia, σαν απάντηση για την αποικιοκρατική και καπιταλιστική εισβολή της στην περιοχή των Mapuche. Δεν είναι η μοναδική υπεύθυνη, η Unión Fenosa, η Iberdrola, η La Caixa, η Cajamadrid ή η BSCH και η Santander είναι μερικές εταιρίες που μοιράζονται μετοχές της.

Να φύγουν όλες οι καταστροφικές εταιρίες από την γη των Mapuche! Να μην ξεχάσουμε τους νεκρούς, τους φυλακισμένους, τους βιασμένους και τους βασανισμένους μας! Ούτε δημοκρατία, ούτε δικτατορία! Για την αυτονομία και την καταπολέμηση του αυταρχισμού! Η Μόνικα και ο Φρανσίσκο στους δρόμους!

Το λινκ του βίντεο της επίθεσης: https://vimeo.com/469974114

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License