Σάββατο 24/10 εκδήλωση και Δευτέρα 26/10 συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση της To.M.Y. και του Κέντρου Υγείας Κεραμεικού

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: «Η υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας στην περίοδο της πανδημίας» με τη συμμετοχή γιατρών από πρωτοβάθμια υγεία και νοσοκομεία / ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ – 7μμ (κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ). Σε κάθε εκδήλωση συλλέγουμε τρόφιμα, είδη σωματικής υγιεινής, καθαριστικά για την Αυτοοργανωμένη Δομή Αλληλεγγύης “Το Ντουλάπι”. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ενάντια στην υποβάθμιση της To.M.Y. και του Κέντρου Υγείας Κεραμεικού / ΔΕΥΤΕΡΑ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020 – 8:30πμ (Κειριαδών 4 & Ευρυσθέως 1 – Κ. Πετράλωνα).

post image

Σάββατο 24/10 εκδήλωση και Δευτέρα 26/10 συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση της To.M.Y. και του Κέντρου Υγείας Κεραμεικού

Αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας στη γειτονιά μας

Απαιτούμε την πλήρωση των κενών θέσεων στη Το.Μ.Υ. και στο Κέντρο Υγείας Κεραμεικού, με νέους-ες γιατρούς που θα είναι μόνιμοι-ες, θα αμείβονται αξιοπρεπώς και θα πιστεύουν στο όραμα μιας δημόσιας και δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Απαιτούμε τη στελέχωση της Το.Μ.Υ. με το νοσηλευτικό και το υπόλοιπο προσωπικό που λείπει (νοσηλεύτρια-ής, επισκέπτρια-ης υγείας, κοινωνική-ός λειτουργός), ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εύρυθμη λειτουργία της.

Διεκδικούμε μια πρωτοβάθμια δομή υγείας που θα θέτει σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες των χρηστών των υπηρεσιών της και θα προσφέρει ποιοτικές και αξιοπρεπείς υπηρεσίες περίθαλψης.

Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή μας και την ισότιμη πρόσβαση όλων σ’ αυτές, χωρίς αποκλεισμούς εισοδήματος, φύλου, φυλής, εθνικότητας.

Καμία εμπιστοσύνη σε δημοτικές αρχές και Υπουργείο Υγείας. Καμία ανάθεση της τύχης της υγείας και της ζωής μας σε επίδοξους σωτήρες. Μέσα από αυτοργανωμένες και αντιιεραρχικές διαδικασίες, με επιμονή και εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις να πάρουμε τη τύχη της ζωής μας στα χέρια μας.

ΥΓΕΙΑ-ΤΡΟΦΗ-ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

Εκδήλωση: «Η υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας στην περίοδο της πανδημίας» με τη συμμετοχή γιατρών από πρωτοβάθμια υγεία και νοσοκομεία / Σάββατο 24 Οκτωβρίου – 7μμ (κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ)

Σε κάθε εκδήλωση συλλέγουμε τρόφιμα, είδη σωματικής υγιεινής, καθαριστικά για την Αυτοοργανωμένη Δομή Αλληλεγγύης “Το Ντουλάπι”

Συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση της To.M.Y. και του Κέντρου Υγείας Κεραμεικού / Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 – 8:30πμ (Κειριαδών 4 & Ευρυσθέως 1 – Κ. Πετράλωνα)

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα askpthk.espivblogs.net

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License