Ανοιχτή συνέλευση για πορεία στο camp του Ελαιώνα

Ανοιχτή συνέλευση για πορεία στο camp του Ελαιώνα

Ανοιχτή συνέλευση για πορεία στο camp του Ελαιώνα

Καλούμε σε νέα ανοιχτή συνέλευση την Τετάρτη 7μμ στην ΑΣΟΕΕ, για τη διοργάνωση της πορείας στον Ελαιώνα, την ενημέρωση του πώς εξελίσσεται η αντιμεταναστευτική πολιτική και τη διοργάνωση επόμενων δράσεων αλληλεγγύης.

Έχοντας αναλάβει την ευθύνη της διοργάνωσης της πορείας στο camp του Ελαιώνα που αποφάσισε η τελευταία ανοιχτή συνέλευση, και με δεδομένη την αναβολή του πανελλαδικού καλέσματος που είχε οριστεί για 1 Οκτώβρη, αποφασίσαμε τη μετάθεση της πορείας προς το camp του Ελαιώνα το Σάββατο 3 Οκτώβρη στις 12μμ (προσυγκέντρωση, μετρό Ελαιώνα).

Σε συνθήκες απαγόρευσης των συναθροίσεων και εγκληματικού ''υγειονομικού'' αποκλεισμού μεταναστών/στριών στα καμπς, θα επιδιώξουμε να προσεγγίσουμε το καμπ και να μοιράσουμε είδη πρώτης ανάγκης, αμφισβητώντας το καθεστώς του εγκλεισμού.

Solidarity With Migrants

Συλλογικότητες και αλληλέγγυοι-ες σε πρόσφυγες/μετανάστ(ρι)ες

Facebook: @solidaritymigrants

E-Mail: solidaritymigrants@gmail.com

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License