Μαζευούμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες και τα διασωθέντα ζώα της Καρδίτσας|Τετάρτη 30/9


Τετάρτη 30/9, ώρα 19.00 εως 22.00 και σε κάθε άνοιγμα του Στεκιού,στο Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Αργυρούπολης Υπόστεγο (25ης Μαρτίου 38, Αργυρούπολη) μαζευούμε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους/τις πληγέντες κατοίκους και τα διασωθέντα ζώα της Καρδίτσας.

Η κατάσταση στον Ν. Καρδίτσας είναι δραματική και οι πραγματικές διαστάσεις της καταστροφής αποκρύπτονται απο τα ΜΜΕ. Πολλά χωριά παραμένουν πλημμυρισμένα, ο καταυλισμός των Ρομά έχει ισοπεδωθεί, δεν υπάρχει πόσιμο νερό και οι φτωχότεροι κάτοικοι στερούνται ακόμα και τα βασικά είδη για την επιβίωση τους. Δεν αποτελεί έκπληξη οτι ο περίφημος "κρατικός μηχανισμός" δεν λειτούργησε.

Γρασαρισμένος επί δεκαέτιες με μίζες και ρουσφέτια, έχει ως μονάδικη αποστολή να κρατάει σε εξάρτηση τον φτωχό αγροτικό πληθυσμό από τους ντόπιους κομματάρχες και να συσσωρεύει τον πλούτο της αγροτικής παραγωγής στους λίγους "εκλεκτούς" -ντόπιους κ Αθηναίους-.

Η κλιματική αλλαγή, απότοκος της καπιταλιστικής ανάπτυξης, που ρημάζει την φυση και δεν λαμβάνει υπόψιν τις πραγματικές ανάγκες μας, μας δείχνει όλο και πιο έντονα τα σημάδια της. Οφείλουμε να δείξουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους πληγέντες και να παλέψουμε για έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο ζωής, που να βασίζεται στην αλληλεγγύη και την ισότητα.

Η αλληλεγγύη το όπλο μας.

Ελευθεριακή Συνέλευση Βαβέλ | esbabel@riseup.net

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License