Ξανά ενάντια στον μασκοφόρο αυτοπεριορισμό, την αντικοινωνική απόσταση και τον μενουμεσπιτισμό

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ

Στην εκδήλωση για τη διαχείριση της εκπαίδευσης στην εποχή της πανδημίας που διοργανώσαμε στην πλατεία της Νέας Σμύρνης την περασμένη Δευτέρα 21/9 αποφασίστηκε από τις παρευρισκόμενες/ους, η συγκρότηση συνέλευσης ή συντονισμού μαθητών, φοιτητών, εκπαιδευτικών και όσων άλλων ενδιαφέρονται να αγωνιστούν ενάντια σε όσα συμβαίνουν στην εκπαίδευση. Η συγκρότηση αυτής της συνέλευσης/ συντονισμού θα γίνει σε ανοιχτή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 28/9 στο Αυτοδιαχειριζόμενο Κυλικείο Νομικής (Αθήνα) στις 7μ.μ.

Λαμβάνοντας υπόψη και τις τρέχουσες μαθητικές καταλήψεις, στόχος είναι να οργανωθούν δράσεις στα σχολεία και τις πλατείες

  • ενάντια στην πολιτική διαχείριση της πανδημίας,
  • εναντια στην επιβολη "κοινωνικης" αποστασης και lockdown,
  • ενάντια στην καθολική μασκοφορία αντί μικρών τμημάτων και επιπλέον αιθουσών διδασκαλίας,
  • ενάντια στην επιδείνωση των εργασιακών σχέσεων στην εκπαίδευση και παντού,
  • ενάντια στην τηλεκπαίδευση και το ισχύον περιεχόμενο της εκπαίδευσης.

Σε συνέχεια της δράσης της συνέλευσης μας και των φοιτητών και εκπαιδευτικών σε τηλεάρνηση τον περασμένο Απρίλη-Μάη-Ιούνη.

Συνέλευση ενάντια στη βιο-εξουσία και την κλεισούρα

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License