Ενημέρωση για τις δίκες του Επαναστατικού Αγώνα

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 9.00 π.μ, έχει οριστεί το εφετείο της 5ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα

Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, ώρα 9.00 π.μ, έχει οριστεί το εφετείο της 5ης δίκης του Επαναστατικού Αγώνα που αφορά την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού που είχε οργανωθεί από την Πόλα Ρούπα τον Φλεβάρη του2016, καθώς επίσης και δύο απαλλοτριώσεις τραπεζών, της τράπεζας Πειραιώςστο νοσοκομείο Σωτηρία τον Ιούνιο του 2015 και της Εθνικής Τράπεζας στην Μαλεσίνα το Σεπτέμβριο του 2016. Σύμφωνα με την πρωτόδικη απόφαση η συντρόφισσα Πόλα Ρούπα καταδικάστηκε για το σύνολο του κατηγορητηρίου (απόπειρα κατάληψης αεροσκάφους, αρπαγή, απειλή και άσκησης βίας κατά τουπιλότου, διατάραξη αεροπορικών συγκοινωνιών, απαλλοτριώσεις τραπεζών,κατοχή όπλων και εκρηκτικών, πλαστογραφία κλπ) σε 120 χρόνια κάθειρξη, κατά συγχώνευση 65 και ο σύντροφος Νίκος Μαζιώτης σε 37 χρόνια κάθειρξη, κατά συγχώνευση 24, για ηθική αυτουργία στις κατηγορίες που αφορούν την επιχείρηση απόπειρας απόδρασης.

Την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έχει οριστεί εκ νέου το εφετείο της Γ΄ δίκης του Επαναστατικού Αγώνα, που είχε αναβληθεί τον Φλεβάρη του 2020 λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, στο οποίο δικάζεται η συντρόφισσα Πόλα Ρούπα για την επίθεση της οργάνωσης στη ΤτΕ - ΕΚΤ- και το γραφείο του ΔΝΤ στις 10 Απριλίου του 2014, για την οποία είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ισόβια κάθειρξη.

Αλληλεγγύη και δυναμη στους συντρόφους του Επαναστατικού Αγώνα, Πόλα Ρούπακαι Νίκο Μαζιώτη.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30-9-2020 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 -11-2020

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License