Σήμερα το πρωί είδαμε άλλη μία κατάληψη, ακόμη ένα απελευθερωμένο έδαφος αυτό της Φιλολάου 99 να δέχεται επίθεση από τα ένστολα σκουπίδια του κράτους. Ένας χώρος όπου μέσα από τον οποίο οργανώθηκαν και αναδείχθηκαν αγώνες, ήρθε απέναντι σε κράτος, φασίστες, αφεντικά και σε κάθε στιγμή έδειχνε την αλληλεγγύη του στα καταπιεσμένα κομμάτια της κοινωνίας. Οι σχέσεις που χτίσαμε μέσα σε αυτό το σπίτι είναι πολύ πιο δυνατές από κάθε εκκένωση, από κάθε συμφεροντολόγο κομπιναδόρο που το διεκδικεί, από κάθε Μπακογιάννη.

Στηρίζουμε τα συντρόφια της κατάληψης Φιλολάου 99

Καλούμε σήμερα 25/9 στις 19:00 σε συγκέντρωση και πορεία στο Άλσος Παγκρατίου.

ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΔΕ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΖΕΙ, ΚΑΜΙΑ ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑ

ΜΟΝΑΧΑ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΦΙΛΟΛΑΟΥ 99

Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Πα.Πει.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License