Σε μία περίοδο που το κύμα των καταλήψεων των σχολείων σαρώνει, τα νοσοκομεία βρίσκονται σε κινητοποιήσεις και όλο το αφήγημα του φιλελεύθερου καπιταλισμού καταρρέει, το κράτος στήνει επιχειρησιακά show καταστολής, για να στρέψει την προσοχή μακριά από τον κοινωνικό αναβρασμό.Την τελευταία περίοδο έχουν εκκενωθεί η Terra Incognita στη Θεσσαλονίκη, η Rosa Nera στα Χανιά και στο κύμα αυτό των εκκενώσεων προστέθηκε σήμερα η κατάληψη Φιλολάου 99.

Καμιά επιχείρηση καταστολής στις γειτονιές των ανατολικών δεν θα μας σταματήσει, γιατί οι αγώνες μπολιάζονται στις καταλήψεις, αλλά ανθίζουν με τους κοινωνικούς αγώνες στους χώρους εργασίας, στα σχολεία, στις πλατείες.

Καλούμε σήμερα μαζικά σε πορεία, στις 7.00 μ.μ, στο Άλσος Παγκρατίου

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΘΑ ΝΙΚΉΣΕΙ

 

Κατάληψη Ανάληψης

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License