Αναβολή εκδήλωσης με δικηγορο στις 30 Σεπτέμβρη.

Αναβολή εκδήλωσης με δικηγορο στις 30 Σεπτέμβρη. https://ese.espiv.net/2020/09/25/anavoli-ekdilosis-me-dikigoro-stis-30-septemvri/

post image

Λόγω των νέων κυβερνητικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, που έχει σαν επακόλουθο το κλείσιμο του στεκιού-Π στο οποίο στεγάζεται η Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ενωση Αθήνας, αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις 30 Σεπτέμβρη εκδήλωση για παροχή δωρεάν νομικών συμβουλών (δές σχετικά εδώ: 16 & 30 Σεπτεμβρίου: Μάθε τα δικαιώματά σου!).

Στο επόμενο διάστημα θα ανακοινωθουν οι νέες προγραμματισμένες συναντήσεις στο πλαίσιο της καμπάνιας της ΕΣΕ-Αθήνας: "Σταμάτα την κλοπή των αφεντικών σου", "Μάθε τα δικαιώματα σου".

Μπορείτε να στέλνετε ερωτήσεις σας που αφορουν εργατικά σας θέματα ηλεκτρονικά στο μέιλ της ΕΣΕ:ese-ath@espiv.net.

24-9-2020

Ελευθεριακή Συνδικαλιστική Ενωση-Αθήνας.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License