Κάλεσμα στα δικαστήρια της Ευελπίδων 25/9 στις 13.00 για τους συλληφθέντες από την επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής

Αύριο, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 13.00 περνούν από αυτόφωρο στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο σύντροφος και η συντρόφισσα που συνελήφθησαν σήμερα μετά από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στην Αθήνα, κατηγορούμενοι με πλημμεληματική δίωξη, ενώ ο τρίτος σύντροφος κατηγορείται με το κακούργημα της διακεκριμένης οπλοκατοχής και ένα πλημμέλημα και έχει πάρει προθεσμία για τη Δευτέρα.

Στο πλαίσιο της σημερινής επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής όπου συνελήφθησαν 2 σύντροφοι και 1 συντρόφισσα τα μιντιακά φερέφωνα του κεφαλαίου και του κράτους του, να αναπαράγουν το κλασσικό κρεσέντο τρομοϋστερίας, πλήρως καθοδηγούμενα από την "αντι"τρομοκρατική, ρόλο τον οποίο και υπηρετούν συνειδητά και διαχρονικά.

Οι συλλήψεις αυτές γίνονται σε ένα περιβάλλον όξυνσης της καπιταλιστικής κρίσης και της κρατικής καταστολής, με επίθεση στα εργατικά δικαιώματα, αποβαράθρωση της δημόσιας παιδείας, καταστολή σε όποιον αντιστέκεται, σε δομές του αντικαπιταλιστικού κινήματος, νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων και πληθώρα άλλων νομοσχεδίων που περνάει η κυβέρνηση με διαδικασίες fast track και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Σε ένα πλαίσιο που η κυβέρνηση προτιμάει να δίνει δισεκατομμύρια για εξοπλιστικά προγράμματα, στρατιωτικού εξοπλισμού αντί για στελέχωση της δημόσιας υγείας. Μια ταξική επίθεση που στοχεύει τους καταπιεσμένους, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους φυλακισμένους/ες, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Η κυβέρνηση και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί εξαπολύουν σχέδιο προληπτικής αντιεξέγερσης, γι΄αυτό και στοχεύουν με κατασταλτικές επιχειρήσεις τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του αντικαπιταλιστικού κινήματος.

Ενάντια στις επιθέσεις αυτές στεκόμαστες αλληλέγγυοι/ες μη κάνοντας βήμα πίσω.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης, αύριο, 25/9, στις 13.00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, δείχνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη μας.

Θα ακολουθήσει κάλεσμα και για τη Δεύτερα.

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Ταξική Αντεπίθεση(ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών)

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License