Ενημέρωση από τη δίκη της εκκένωσης της GARE/ Update on the trial for GARE eviction

Σήμερα ήταν να πραγματοποιηθεί η δίκη για την πρώτη εκκένωση της κατάληψης GARE τον Νοέμβρη του '17. Λόγω ωραρίου το δικαστήριο έδωσε αναβολή για τις 3 Φλεβάρη 2021.

Σήμερα ήταν να πραγματοποιηθεί η δίκη για την πρώτη εκκένωση της κατάληψης GARE τον Νοέμβρη του '17. Αλληλέγγυοι από Αθήνα και Βερολίνο ήρθαν να στηρίξουν τους διωκόμενους συντρόφους. Λόγω ωραρίου το δικαστήριο έδωσε αναβολή για τις 3 Φλεβάρη 2021.

Αλληλεγγύη με τους διωκόμενους συντρόφους από Γερμανία, που στοχοποιούνται από τις κατασταλτικές δυνάμεις αντιεξέγερσης του γερμανικού κράτους

Αλληλεγγύη με τον διωκόμενο σύντροφο Δημήτρη Χατζηβασιλειάδη

Νίκη στην αντίσταση της κατάληψης Leibig34

<ENG>Today was planned to take place the trial for the 1st eviciton of GARE squat in November '17. Solidarians from both Athens and Berlin came to support the persecuted comrades. Due to the court's schedule, the trial was postponed for the 3rd of February 2021.

Solidarity with the persecuted comrades from Germany, who are targeted by the german state's counter-insurgent units.

Solidarity with persecuted comrade Dimitris Chatzivasileiadis

Victory to the resistance of Leibig 34

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License