[Βαρκελώνη, Ισπανία] Επίθεση στην φασιστική εφημερίδα Metropoli Abierta

Στα κεντρικά γραφεία της φασιστικής εφημερίδας Metropoli Abierta γράφτηκε το σύνθημα: "Τα ΜΜΕ δείχνουν με το δάχτυλο και η αστυνομία εκτελεί" ενώ σπάστηκε και η κεντρική πόρτα εισόδου του κτιρίου. (http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/531565)

post image

Στα κεντρικά γραφεία της φασιστικής εφημερίδας Metropoli Abierta γράφτηκε το σύνθημα: "Τα ΜΜΕ δείχνουν με το δάχτυλο και η αστυνομία εκτελεί" ενώ σπάστηκε και η κεντρική πόρτα εισόδου του κτιρίου.

H φασιστική εφημερίδα αυτή στέκεται πρώτη πίσω από την προπαγάνδα ενάντια στις καταλήψεις με την οποία βρισκόμαστε αντιμέτωποι τον τελευταίο καιρό. Η επίθεση αυτή ήταν μια ελάχιστη απάντηση μπροστά σε όλη τη ζημιά που έχει προξενήσει ενάντια σε κάθε καταπιεσμένη ομάδα με αυτά που γράφει. Στο παρακάτω λινκ αναφέρουν πως εδώ και μερικές εβδομάδες είχαν μεταφέρει τα κεντρικά τους γραφεία σε κάποιο άλλο σημείο της πόλης. Προφανώς και είναι ψέματα, αφού φοβούνται μελλοντικές επιθέσεις.

https://www.metropoliabierta.com/el-pulso-de-la-ciudad/okupas-atacan-metropoli-abierta_31109_102.html

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΟ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΖΗΤΩ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License