Ανοιχτή διαχειριστική συνέλευση της κατάληψης Libertatia

Ανοιχτή διαχειριστική συνέλευση της κατάληψης Libertatia

post image

Στις 23 Αυγούστου η αστυνομία εισβάλλει για τρίτη φορά σε διάστημα ενός χρόνου στον χώρο της κατάληψης Libertatia, συλλαμβάνοντας 12 συντρόφους και συντρόφισσες, σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια να τρομοκρατήσει τον κόσμο της κατάληψης και να μπλοκάρει το εγχείρημα της ανοικοδόμησης. Όπως όμως έγινε ξεκάθαρο τόσο από τα μέλη της κατάληψης όσο και από τον αλληλέγγυο κόσμο, η κατάληψη Libertatia θα συνεχίσει την πολιτική της παρουσία. Εκτός από την πολιτική και κοινωνική θωράκιση της διαδικασίας της ανοικοδόμησης, θεωρούμε ιδιαίτερα σημαντική την επαναλειτουργία και τη δημιουργία δομών στο εσωτερικό του χώρου. Το πλήθος των εργασιών του προηγούμενου διαστήματος έχει δημιουργήσει ένα λειτουργικό κτίριο που στεγάζει πλέον τις διαδικασίες μας. Ήδη από την προηγούμενη άνοιξη έχει δημιουργηθεί ξανά βιβλιοθήκη, η οποία θα θέλαμε να έχει σταθερές ώρες και μέρες κατά τις οποίες θα είναι ανοιχτή για τον κόσμο, ενώ παράλληλα θεωρούμε σημαντική την επανασύσταση της δομής της αυτομόρφωσης, μιας διαδικασίας με ιδιαίτερη σημασία για τη λειτουργία του χώρου, όπως και τη δημιουργία πολιτιστικών ομάδων που εκφράζουν μια επαναστατική οπτική γύρω από το ζήτημα της τέχνης. Σε μια περίοδο εντεινόμενης καταστολής των καταλήψεων, καλούμε τον κόσμο του αγώνα να πλαισιώσει αντίστοιχα εγχείρηματα και να προσφέρει ιδέες και προτάσεις που θα εμπλουτίσουν τους χώρους του κινήματος. Γι’ αυτό τον λόγο, καλούμε σε ανοιχτή διαχειριστική συνέλευση την Παρασκευή 11/9 στις 19.00 στην αυλή της κατάληψης.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License