Ενημέρωση απο την Α.Π.Ο.ΔΡΑΣΗΣ (Ανεξάρτητη Πηλιορίτικη Ομάδα Δράσης)

ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΔΡΑΚΕΙΑ

Κάτοικοι του χωριού είναι στο χώρο της κεντρικής δεξαμενής ύδρευσης, εμποδίζοντας το χωματουργικό μηχάνημα να ξεκινήσει εργασίες για λογαριασμό της ΔΕΥΑΜΒ, τις οποίες οι κάτοικοι με ομόφωνη απόφαση της "επίσημης" λαικής συνέλευσήςτους πριν από μερικές μέρες, ΔΕΝ αποδέχονται. Θεωρούν, δικαιολογημένα, ότι οι εργασίες αυτές αποτελούν τον Δούρειο Ίππο για την εγκατάσταση χλωριωτή και την υποβάθμιση της ποιότητας του νερού.Η Δράκεια είναι ορεινή κοινότητα που ανήκει από το 2011 στον Δήμο Βόλου και η μοναδική που υδρεύεται ολοκληρωτικά με νερό κατευθείαν από την πηγή χωρίς χημική επεξεργασία.Η δημοτική αρχή αδιαφορεί για τις αποφάσεις των συνελεύσεων των χωριών και έχει κυρήξει τον πόλεμο του νερού εναντίον τους.Ωστόσο μετά τις Σταγιάτες, τη σκυτάλη για την προστασία του νερού παίρνει η Δράκεια.

ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΤΑΙ

 

Συνέχεια ενημέρωσης : Έχει σκάσει ο εργολάβος και πουλάει τσαμπουκά και απειλεί να φέρει τους μπάτσους, οι κάτοικοι δεν υποχωρούν.

 

Ο Βόλος δεν θα γίνει Μονακό- Το νερό δεν είναι τόπι, τζόγος και ευρώ.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License