Οι εργάτες της νύχτας Μέρος 5ο

Παρασκευή 4/8/20 στις 9μμ στο ελεύθερο κοινωνικό ραδιόφωνο 1431am μας ακούτε στο https://1431am.org/

post image

Οι εργάτες της νύχτας Μέρος 5ο

"Από την στιγμή που αισθάνθηκα τον εαυτό μου και την δύναμη μου,στράφηκα στην κλοπή χωρίς κανένα δισταγμό.Δεν μοιράζομαι την λεγόμενη ηθική σας που προωθεί ως αρετή τον σεβασμό προς την ιδιοκτησία,την ίδια στιγμή που δεν υπάρχουν χειρότεροι κλέφτες από τους ιδιοκτήτες. Θεωρήστε τους εαυτούς σας τυχερούς,κύριοι,που αυτή η προκατάληψη ριζώθηκε στον λαό,μετατρέποντας τον στον καλύτερο μπάτσο σας.Προσέξτε όμως γιατί όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος.Ο,τι οικοδομήθηκε με την πανουργία και την επιβολή,με τα ίδια μέσα θα καταστραφεί."

απόσπασμα από την τοποθέτηση του Marius Jacob στην δίκη των εργατών της νύχτας

η κραυγή της πεταλούδας

Εικόνες:

από Η 03/09/2020 10:51 μμ.


post image

Σε προηγούμενη δημοσίευση για για το 3ο μέρος της συγκεκριμένης εκπομπής

(https://athens.indymedia.org/post/1605924/)

είχε γίνει η επισήμανση:

"Νομίζω πως το συντροφικα δεοντολογικό θα ήταν να προστεθεί πως το συγκεκριμένο βιβλίο έχει εκδοθεί από τον Δαίμονα του Τυπογραφείου".

Οι σύντροφοι(-ισσες) της εκπομπής φαίνεται όμως να μην τιμούν την έννοια μιας συντροφικής δεοντολογίας. Όχι μόνο συνεχίζουν να αποσιωπούν την βιβλιογραφική πηγή της εκπομπής τους αλλά επιπλέον πετσοκόβουν το εξώφυλλο του βιβλίου ώστε να μην φαίνεται το logo των εκδόσεων. Επισυνάπτω ολόκληρο το εξώφυλλο του βιβλίου (πριν πετσοκοπεί από τους συντρόφους/συντρόφισσες της ΦΩΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ) ως ένδειξη μιας συμπεριφοράς που αν μη τι άλλο δεν σέβεται τον κόπο των συντρόφων που έκδοσαν το βιβλίο. Καλό θα ήταν να αιτιολογήσουν αυτή τη στάση τους

ΥΓ: Η ανάρτηση αυτή δεν είναι σε καμία περίπτωση αντισυντροφική ή προσβλητική. Θίγει μια συμπεριφορά τουλάχιστον προβληματική. Δεν βλέπω κανένα λόγο οι σύντροφοι/-ισσες του indymedia να την κόψουν, ειδικά στο βαθμό που η κατηγορία "Συζητήσεις/ερωτήσεις/απόψεις" είναι απενεργοποιημένη.

Εικόνες:

από η κραυγή της πεταλούδας 05/09/2020 9:46 πμ.


Απο την πρώτη  εκπομπή της ανάγνωσης του βιβλίου ''οι εργάτες της νύχτας''αναφέρθηκα  στις εκδόσεις του συγκεκριμένου βιβλίου καθώς και άλλων βιβλίων του δαίμονα του τυπογραφείου,βιβλία που περιλαμβάνονται στην τριλογία αυτής της έκδοσης,όπως ''το οπλισμένο χέρι της αναρχίας''Αναφέρθηκα σχεδόν σε κάθε εκπομπή και επισήμανα κιόλας το μήνυμα σας.Αν είχατε ακούσει την εκπομπή θα το ξέρατε,ίσως και δεν θα προβαίνατε σε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Καθώς η συντροφικότητα έχει  διαστρεβλωθεί και την θέση της πήραν αυθαίρετα συμπεράσματα και συκοφαντικές απόψεις δεν θα ήθελα να ασχοληθώ,ούτε να απολογηθώ σε κανέναν για τυχαία γεγονότα όπως αυτό της φωτογραφίας του εξωφύλλου του βιβλίου.

Ευχαριστώ για το μάθημα της ''συντροφικής δεοντολογίας''

Συνεχίστε την καλή δουλειά!

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License