Βερολίνο: ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ LIEBIG34 - 7 με 13 Σεπτεμβρίου

Προπαγανδιστικό βίντεο για Εβδομάδα Δράσεων https://www.youtube.com/watch?v=1YeFDF7vews

Η Liebig34 απειλείται με έξωση. Όταν το κράτος, οι μπάτσοι και ο ιδιοκτήτης προσπαθήσουν να μας εκκενώσουν θα αντιμετωπίσουν μια καταστροφή. Το εγχειρημά μας έχει λάβει μέρος στο σχεδιασμό πολλών πορειών, έχει δημοσιεύσει πολλά καλέσματα και κείμενα που εμπεριείχαν ριζοσπαστικές δράσεις.

Αποτελεί επίσης σύμβολο ριζοσπαστικοποίησης και ενδυνάμωσης του ανταγωνιστικού χώρου στο Βερολίνο και τη Γερμανία, αφού δείχνει πως μπορούμε να παλέψουμε χρησιμοποιώντας πολύμορφη αντίσταση. Η Liebig34 αποτελεί μια συλλογικότητα που δουλεύει με στόχο να ξεπερνάει όλο και περισσότερο τις εσωτερικευμένες δομές του καπιταλισμού και της πατριαρχίας. Σε ένα κόσμο που η πατριαρχία αποτελεί ένα από τα κύρια μαξιλαράκια του καπιταλισμού, τα αγωνιστικά φεμινιστικά σχήματα και συλλογικότητες που ξεκαθαρίξουν ότι η αντίσταση και αντεπίθεση δεν είναι προνόμιο του cis αντρα είναι πλήρως απαραίτητα. Σε ένα πατριαρχικό κόσμο, όπου η πατριαρχία και ο καπιταλισμός είναι αλληλένδετα, είναι περισσότερο από αναγκαίο να αγωνιστούμε πραγματικά απέναντι στην πατριαρχία και όχι να την έχουμε σαν μία υποσημείωση στο κείμενο. Ας μην διαχωριστούμε από την καταπίεση και ας παλέψουμε μαζι σε αυτό για μια απελευθερωμένη κοινωνία.

Μπες στην μάχη και υπερασπίσου την Liebig34

Φεμινιστική εβδομάδα δράσεων 7-13.09.2020

Περισσότερες πληροφορίες σύντομα

check https://defendliebig34.noblogs.org/

Autonomous Groups for Liebig34

Μεταφραστική πρωτοβουλία από Κουκάκι

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License