Επίθεση σε κτηματομεσιτικό-airbnb γραφείο στο Παγκράτι ενάντια στον εξευγενισμό


post image

Όλοι οι άστεγοι που κοιμούνται στους δρόμους όλες οι εκκενωμένες καταλήψεις.. Για να χαλάσουμε το καθεστώς της πειθαρχημένης πόλης για την παραγωγή των πλουσίων και υπάκουων πρέπει να σπάσουμε κάποια από τα εργαλεία τους. Για παράδειγμα γραφεία που ευθύνονται για τις τις συνθήκες της ζωής μας. Οι πιο πολλοι άνθρωποι δεν φαντάζονται καν ότι υπάρχουν ομάδες επενδυτών που σπαταλούν χρήμα για να διαμορφώσουν στρατηγικές ώστε να αυξήσουν την κόστος μιας περιοχής ώστε οι φτωχοί να φύγουν και πλούσιοι να έρθουν . Κινούνται σαν συμμορία μόνο που είναι χαμογελαστοί και φοράνε κουστούμια. Προσπαθούμε να τους κάνουμε ορατούς όταν επιτιθόμαστε στα γραφεία τους.

Είναι παντού, μικρές και εύκολες δράσεις που αξίζουν πολύ ειδικά όταν γίνουν μαζικές. Καλές για κάθε περίοδο, ίσως και για το επόμενο lockdown. Ο καθένας μπορεί να προσφέρει στην ζημιά ενάντια σε αυτούς που υποβαθμίζουν τις ζωές μας.

Στις 12 Αυγούστου, ένα ζεστό καλοκαιρινό βράδυ, δίπλα από την πλατεία Πλαστήρα στο Παγκράτι, σπάσαμε την βιτρίνα μιας κτηματομεσητικής εταιρείας που πουλάει πολυτελή διαμερίσματα και σπίτια και διαχειρίζεται airbnb.

Είμαστε δίπλα στον κόσμο που εκτοπίζεται από τις γειτονιές του

Δίπλα στους καταληψίες που χάσαν τους χώρους και τα σπίτια τους

Δίπλα σε όσους απειλούνται και μάχονται να τα κρατήσουν.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License