Αφίσα αλληλεγγύης για τη Mónica Caballero και τον Francisco Solar

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΙΘΑΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΧΩΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗ MÓNICA ΚΑΙ ΤΟΝ FRANCISCO

post image

Αφίσα αλληλεγγύης για τη Mónica Caballero και τον Francisco Solar

Στις 24 Ιουλίου, συλλαμβάνονται τα συντρόφια Mónica Caballero και Francisco Solar, κατηγορούμενα για μια σειρά επιθέσεων με εκρηκτικούς μηχανισμούς ενάντια στους μισθοφόρους της εξουσίας και τον πρώην υπουργό εσωτερικών, τον Rodrigo Hinzpeter, ο οποίος ηγήθηκε της αντιαναρχικής εκστρατείας ονόματι “Υπόθεση Βόμβες” το 2010.

Η αλληλεγγύη με όλα τα έγκλειστα αναρχικά συντρόφια οφείλει να είναι άμεση και δίχως όρους. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και σημαίνει επίθεση.

Άμεση απελευθέρωση της Mónica Caballero και του Francisco Solar!

 

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΙΘΑΝΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΔΙΧΩΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΗ MÓNICA ΚΑΙ ΤΟΝ FRANCISCO

Κι είν’ από το μετερίζι της αναρχικής επίθεσης που συνεισφέρουμε στη διάχυση της εξέγερσης, ποντάροντας στη διεύρυνση της συγκρουσιακότητας σε απροσδόκητα όρια, αρνούμενοι έμπρακτα κάθε ειρήνευση και συμβιβασμό που τείνει να καταστρατηγήσει τις ζωές μας.

Πηγές: Anarchists Worldwide, Anarquia, ABC Czech

Μετάφραση: Δ.Ο. Ragnarok

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License