Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ... ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ! - ΜΕΣΟΧΩΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ 14-15-16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ... ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ! http://stekidask.blogspot.com/2020/08/blog-post.html http://leguilotine.blogspot.com/2020/08/blog-post.html

post image

Η εκτροπή του ποταμού Αχελώου εξακολουθεί να αποτελεί κεντρική στόχευση του κράτους και του κεφαλαίου στη γενικότερη κατεύθυνση της ιδιωτικοποίησης των φυσικών πόρων, της βιομηχανοποίησης της αγροτικής παραγωγής και του ελέγχου των κοινωνιών μέσα από τον έλεγχο των κοινωνικών αγαθών και αναγκών.

Παράλληλα με τα φράγματα σε όλο το ρου του ποταμού απειλεί να καταστρέψει ένα ολόκληρο οικοσύστημα μαζί με τις τοπικές κοινωνίες σε βιοτικό και οικονομικό επίπεδο.

Οι πολιτικές (κοινή αγροτική πολιτική ΚΑΠ) και οι λογικές (ιδιωτικοποίηση της γης και των μέσων παραγωγής) που στραγγαλίζουν την αγροτική παραγωγή και φέρουν σε αδιέξοδο τους μικροκαλλιεργητές αφού έχουν να ανταγωνιστούν μεγαλογαιοκτήμονες και πολυεθνικές εταιρίες που έχουν συγκεντρώσει τεράστιες αγροτικές εκτάσεις και τείνουν να μετατρέψουν την αγροτική παραγωγή σε μονοπώλιο, είναι οι ίδιες που καταστρέφουν το περιβάλλον με σκοπό το κέρδος (μεγάλα αντιπεριβαλλοντολογικά έργα, φυτοφάρμακα..) και τώρα επιτάσσουν την ιδιωτικοποίηση του νερού.

Η λεηλασία του φυσικού περιβάλλοντος και η συγκέντρωση ολοένα και περισσότερων κοινωνικών αγαθών και φυσικών πόρων στα χέρια του κεφαλαίου με την αρωγή του κράτους δεν πρέπει απλά να μας βρει ενάντιά της αλλά και κοινωνούς της ιδέας της καθολικής ανατροπής κράτους και κεφαλαίου, της ιδέας για κοινωνικοποίηση των μέσων παραγωγής, των φυσικών πόρων και όλων των αγαθών αλλά και της απελευθέρωσης από την εκμετάλλευση και την καταπίεση της δημοκρατίας τους, της ιδέας για την κοινωνική επανάσταση και την αναρχία.

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ – ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ –ΕΣ (ΑΡΤΑ) /ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΟ ΣΤΕΚΙ ΑΓΡΙΝΙΟΥ /ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ¨ΠΥΡ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΗ¨ (ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ) /ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ –ΙΣΣΕΣ (ΑΙΓΙΟ)

Εικόνες:

από (Α) 07/08/2020 11 μμ.


ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΑΧΕΛΩΟΥ 14/15/16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - ΜΕΣΟΧΩΡΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΠΡΟΒΟΛΗ ΒΙΝΤΕΟ για την ιδιωτικοποίηση του νερού και τον αγώνα των κατοίκων στις Σταγιάτες Πηλίου.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ με θέμα τη λεηλασία του φυσικού περιβάλλοντος από το κράτος και το κεφάλαιο. ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ /7:30μμ στην πλατεία στην είσοδο του χωριού

ΠΟΡΕΙΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΧΩΡΑΣ

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License