( ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ )ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ: Μπάτσοι προσπαθούν να πραγματοποιήσουν εξώσεις μεταναστών/τριών και άλλων κατοίκων


Μετά την πιο κάτω ανάρτηση, αξιοματικός του ΑΤ αμπελοκήπων ήρθε να ενημερώσει ότι το ΑΤ αμπελοκήπων και η ΓΑΔΑ δεν εμπλέκονται στο σημερινό, χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.

Δεν έχουμε ιδέα ποιοι μπορεί να ήταν αυτοί που επιτέθηκαν, ποιοι έσπειραν τρόμο στην γειτονια. Μπορεί να ήταν μπράβοι μπορεί και φασίστες παρακρατικοί. Να σημειώσουμε ότι οι μαλακές φωνάζαν πως " οι ξένοι θα φύγουν από δω και οι ελληνες που έχουν χαρτιά να μην φοβούνται. "

Καλούμε ανοιχτή κουβέντα στα προσφυγικά 7μμ.

"Πριν κάποια ώρα ασφαλίτες μπούκαραν στο πρώτο μπλοκ των προσφυγικών και προσπάθησαν να πετάξουν κόσμο έξω, ενώ ταυτόχρονα απειλούσαν τους πάντες φωνάζοντάς τους ότι, είστε παράνομα εδώ κλέβεται ρεύμα νερό, τα σπίτια δεν είναι δικά σας και άλλες ασυναρτησίες,, ενώ ταυτόχρονα τράβηξαν και μια γυναίκα με την βία έξω. Κόσμος της γειτονιάς τους έχει διώξει και αυτοί είπαν ότι θα έρθούν τώρα τα ΜΑΤ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΌΣΜΟ ΣΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΕΓΑΣΗ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ"

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License