Κάλεσμα σε δημιουργία τοιχογραφίας για τα μέλη του Grup Yorum και για το σύντροφο Mustafa Koçak, απεργούς πείνας μέχρι θανάτου

Δημιουργία τοιχογραφίας- graffiti για τους αγωνιστές που πέσανε μάρτυρες στη μεγάλη Αντίσταση της απεργίας πείνας μέχρι θανάτου στην Τουρκία. Για τα μέλη του επαναστατικού μουσικού συγκροτήματος Grup Yorum, τη Ηelin Bölek και τον İbrahim Gökçek καθώς και για το σύντροφο μας Μustafa Koçak.

post image

Δημιουργία τοιχογραφίας- graffiti για τους αγωνιστές που πέσανε μάρτυρες στη μεγάλη Αντίσταση της απεργίας πείνας μέχρι θανάτου στην Τουρκία. Για τα μέλη του επαναστατικού μουσικού συγκροτήματος Grup Yorum, τη Ηelin Bölek και τον İbrahim Gökçek καθώς και για το σύντροφο μας Μustafa Koçak.

Το Σάββατο 25/7/2020 από τις 18:00 και ως το βράδυ θα είμαστε στο parking στην οδό Μεταξά στα Εξάρχεια,κάνοντας αυτή την εκδήλωση τιμής και μνήμης για τους συντρόφους, μάρτυρές μας. Μα και συνάμα η κίνηση αυτή αποτελεί και ένδειξη αλληλεγγύης στους υπόλοιπους συντρόφους, απεργούς πείνας μέχρι θανάτου, που συνεχίζουν μέσα στις φυλακές τις Τουρκίας, για πάνω από 200 μέρες στους Δικηγόρους του Λαού Εbru Timtik και Aytaç Ünsal και στους πολιτικούς κρατούμενους Didem Akman και Özgür Karakaya.

Βάζοντας τα σώματα τους ανάχωμα, φωνάζουν: -Να γίνουν άμεσα δεκτά τα αιτήματα του Grup Yorum. -Να αφεθούν ελεύθεροι οι δικηγόροι του Λαού. -Να αρθεί το καθεστώς αδικίας στις πολιτικές διώξεις. -Να ακυρωθούν όλες οι άδικες ποινές που δόθηκαν ως αποτέλεσμα των εκδικητικών δικών και να αρθούν τα εμπόδια που μπαίνουν στο δικαίωμα της δίκαιης εκδίκασης όπως είναι οι κρυφοί μάρτυρες.

Καλούμε όλους τους συντρόφους και τις συντρόφισσες, όλους τους ανθρώπους που έδειξαν την αλληλεγγύη τους στον αγώνα αυτό να παρευρεθούν και όλοι μαζί, με αυτό τον τρόπο να συνεχίσουμε να ενδυναμώνουμε τη φωνή των απεργών πείνας. Αναγνωρίζοντας την τεράστια δυναμική της διεθνιστική αλληλεγγύη η οποία αποτελεί το όπλο των λαών. Γιατί ο αγώνας ενάντια στην αδικία, το φασισμό, την ταξική και ιμπεριαλιστική εκμετάλλευση, δε γνωρίζει σύνορα…μόνο ενωμένοι θα νικήσουμε.

Στα ονόματα των μαρτύρων μας της Ηelin Bölek- Καπετάνισσα των 7 νοτών, του İbrahim Gökçek- Καρδιά με το αστέρι, του Μustafa Koçak-Μαχητή της δικαιοσύνης ορκιστήκαμε εκδίκηση. Ο αγώνας συνεχίζεται.

HELİN, MUSTAFA, İBRAHİM ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΤΟ GRUP YORUM ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΘΕΙ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

ΣΑΒΒΑΤΟ 25/8, ΑΠΟ ΤΙΣ 18:00, parking ΜΕΤΑΞΑ, ΕΞΑΡΧΕΙΑ

Στο χώρο θα υπάρχει κουτί, bazaar βιβλίου και τραπεζάκια με μπλούζες, φωτογραφίες, μαντήλια, μπρελόκ κτλ, όλα προς οικονομική ενίσχυση για τα έξοδα της τοιχογραφίας.

Λαϊκό Μέτωπο

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License