[Δάσος Hambacher, Γερμανία] Διεθνές κάλεσμα 3ήμερου αγώνα για την απελευθέρωση των ζώων

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΛΕΣΜΑ! ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ HAMBACHER ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ (https://325.nostate.net/2020/07/19/24-27-sept-international-gathering-for-animal-liberation-hambach-forest-germany/)

post image

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΑΛΕΣΜΑ!

ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ HAMBACHER ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΓΕΡΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

24-27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μετά από μήνες δυστοπικής περιέργιας και κρατικής καταστολής άνευ προηγουμένου λόγω της επιδημίας του covid-19, τα σύνορα ανοίγουν και πάλι και συσσωρευμένη οργή εκρήγνυται σε όλο τον κόσμο. Λόγω της έλλειψης ριζοσπαστικών αντισπισιστικών συγκεντρώσεων στην Ευρώπη αυτό το καλοκαίρι για να συμβάλουν στις γενικότερες συγκρούσεις, αισθανθήκαμε την ανάγκη να θέσουμε ένα σημείο δικτύωσης!

Το Δάσος του Hambacher είναι ένα συνεχιζόμενο σημείο αντικαπιταλιστικού και ριζοσπαστικού οικολογικού ακτιβισμού στην ήπειρο - ας βρούμε λοιπόν ο ένας την άλλη εκεί και ας μοιραστούμε δεξιότητες και προοπτικές σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της ανθρώπινης υπεροχής στο τρέχον πλαίσιο. Σε συνέχεια των συγκεντρώσεων αναρχικών απελευθερωτών ζώων που πραγματοποιήθηκαν στη Μασσαλία (2016), στο Μπρίστολ (2017), στο Μπιλμπάο (2018) και στη Ρώμη (2019), στοχεύουμε να συνδέσουμε αυτούς που ενσωματώνουν τον αγώνα μαζί με άλλα ζώα και τους βιότοπους τους σε μια ευρύτερη πάλη ενάντια σε όλες τις ιεραρχίες - έναν αγώνα για την πλήρη απελευθέρωση.

Σύντομα θα ανακοινωθεί μια λίστα εργαστηρίων - τόσο πρακτικών όσο και πιο θεωρητικών. Θέλουμε επίσης να σας προσκαλέσουμε να προτείνετε το δικό σας, είτε τις επόμενες εβδομάδες είτε αυθόρμητα αφού ξεκινήσει η συγκέντρωση. Συνεισφορές όπως βιβλία λογοτεχνίας, το στήσιμο περιπτέρων και οτιδήποτε άλλο είναι επίσης ευπρόσδεκτα.

Να θυμάστε πως αυτή η συγκέντρωση είναι:

-ΔΩΡΕΑΝ, συμπεριλαμβανομένων της vegan κουζίνας σε όλη την διάρκεια του 3ημέρου

-ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ, οπότε αν βρείτε κάποια δουλειά, είναι δική σας!

-ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΗ, δηλαδή σε παράνομα κατεχόμενη γη

-ΑΝΤΙ-ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ, συνεπώς δεν είναι ευπρόσδεκτες ρατσιστικές σεξιστικές, ετεροφυλόφιλες, σπισιστικές ή άλλες τέτοιου είδους απόψεις και συμπεριφορές

-ΣΕ ΔΑΣΟΣ, οπότε να είστε έτοιμοι/ες να κατασκηνώσετε σε σεβασμό με το οικοσύστημα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι να περιμένετε και πώς θα φτάσετε εκεί θα κυκλοφορήσουν στον ακόλουθο ιστότοπο αργότερα. Μπορείτε επίσης να βρείτε μεταφράσεις αυτού του μηνύματος εκεί, σύντομα για να συμπεριλάβετε Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και πολλά άλλα: www.forestantispedays.noblogs.org

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ερωτήσεις ή οτιδήποτε άλλο εδώ: forestantispedays (at) riseup.net

Διαδώστε τον κόσμο και μείνετε άγριοι/ες !!!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License