Η ΝΔ από την ημέρα που έγινε κυβέρνηση αντιμετωπίζει συνεχώς ένα σημαντικό δυναμικό αγώνων που όσο και αν προσπαθεί δεν μπορεί να τιθασεύσει ή να τρομάξει. Η σταθερά μαζική επανεμφάνιση χιλιάδων αγωνιστών στους δρόμους είτε για το άσυλο, είτε για συμπαράσταση στους πρόσφυγες και στην αμερικάνικη εξέγερση, είτε ενάντια στο χουντονόμο για τις διαδηλώσεις αποδεικνύει ότι η εργατική τάξη δεν υποχωρεί αλλά αντιστέκεται σθεναρά. Οι δύο μαζικές διαδηλώσεις στις 7 & 9 Ιουλίου απέναντι στο χουντικό νομοσχέδιο πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή πληθώρας πολιτικών οργανώσεων, εργατικών σωματείων, φοιτητικών συλλόγων και μεταναστών.

Η άγρια καταστολή και εκτεταμένη χρήση χημικών, καθώς και οι συλλήψεις με το βαρύ φτιαχτό κατηργορητήριο επιβεβαιώνουν την αντικομμουνιστική και αντιδημοκρατική ατζέντα της ΝΔ ως αντίβαρο στην εξελισσόμενη καπιταλιστική κρίση για να τρομοκρατήσει τον αγωνιζόμενο λαό και τις ταξικές οργανώσεις.

Ο νόμος για τις διαδηλώσεις θα καταργηθεί στην πράξη, αρνούμενοι να υποταχθούμε στο νέο πλαίσιο "νομιμότητας", αλλά χτίζοντας ένα μαζικό, μαχητικό, διεθνιστικό, αντικαπιταλιστικό πόλο ιδεολογικής και ακτιβίστικης δράσης ενάντια στην κρίση του κεφαλαίου και το ιδεολόγημα της εθνικής ενότητας.

Όλοι και όλες στην διαδήλωση ενάντια στον χουντικό νόμο για την υπεράσπιση του δικαιώματος του 'συνέρχεσθαι'. Την Πέμπτη 16/7 στις 7μμ στα Προπύλαια. Κάτω τα ξερά σας από τις διαδηλώσεις. Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές. Αθώωση όλων των συλληφθέντων της 9/7. Καμία συναίνεση, καμία υποχώρηση, καμία ανοχή στην ακροδεξιά κυβέρνηση της ΝΔ.

Οργάνωση Μαχητικού Αντιφασισμού

O σχολιασμός έχει απενεργοποιηθεί.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License