Οι αστυνομία έχει εγκλωβίσει τη δομή αλληλεγγύης και αλληλέγγυο κόσμο στην Θεμιστοκλέους! Χρειάζεται κόσμος για στήριξη.

από α/α 04/07/2020 2:44 μμ.


...απο συντροφ@ έχει έρθει συνεργείο και ξαναχτίζουν την είσοδο της κατάληψης. Υπάρχει αλληλέγγυος κόσμος που φωνάζει συνθήματα αλληλεγγύης.

από Καταληψη Δερβενίων 56 04/07/2020 3:33 μμ.


Απο τις 12 το μεσημερι πραγματοποιησαμε μικροφωνική Μπενάκη και καλλιδρομίου, και εξω απο την καταληψη Δερβενίων 56, και έγινε μοιρασμα φαγητου απο την δομη αλληλεγγυης της κατάληψης

Την ιδια ωρα δελτα και οπκε προστατευαν 2 εργατες που εχτιζαν την καταληψη που χτες το βραδυ εκατονταδες αλληλέγγυοι γκρέμισαν μετα την συναυλία στην πλατεια. Ενω η δομη συνεχιζόταν και κοσμος είχε έρθει για να πάρει πράγματα ηρθαμε σε αντιπαραθεση με τους εργατες και τους μπάτσους που ηταν εκεί. Φωνάκτηκαν συνθήματα και οι μπατσοι αποδοκιμαστηκαν ακομα και απο κοσμο της γειτονιας που ηταν στα μπαλκονια. 

Πριν λίγο η συγκέντρωση τελείωσε και ο κόσμος αποχώρησε. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License