[Ρέθυμνο] ενημέρωση απο την αντικατασταλτική πορεία

Την Πέμπτη 2/7 έγινε στο ρέθυμνο αντικατασταλτική πορεία.

post image

Την Πέμπτη 2/7 έγινε στο ρέθυμνο αντικατασταλτική πορεία. Η πορεία ξεκίνησε από το δημαρχείο στις 7μμ και είχε γύρω στα 120 άτομα, κυρίως απο τον α/α χώρο. Το μπλοκ κινήθηκε με δυνατό παλμό σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Παράλληλα γράφονταν συνθήματα στους τοίχους καθ’όλη τη διαδρομή. Στο ύψος της μπατσοσχολής εμφανίστηκε μια διμοιρία που πρέσαρε το μπλοκ στο πίσω μέρος χωρίς όμως να υπάρξει κάποια ένταση. Η πορεία κατέληξε στη πλατεία μικρασιατών όπου στήθηκε ηχοσύστημα και ο κόσμος παρέμεινε μέχρι αργά το βράδυ.

Η πορεία έγινε ενάντια στην καταστολή και σε αλληλεγγύη με τα 86 άτομα που συνελήφθησαν στις 15/3, σαν μια πρώτη αντίδραση στο νέο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις αλλά και για όλους τους λόγους του κόσμου.

το κείμενο κ η αφίσα της πορείας:

https://athens.indymedia.org/post/1606025/

για τα γεγονότα της 15/3:

https://athens.indymedia.org/post/1603807/

https://athens.indymedia.org/post/1604021/

https://athens.indymedia.org/post/1605096/

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License