Επιστολή κατέθεσε ο φασίστας Δήμαρχος Βόλου, Μπέος προς τον Χρυσοχοίδη σχετικά με το κτίριο της Ματσάγγου. Το έγγραφο κοινοποιήθηκε στην Εισαγγελία Βόλου που έδωσε εντολή για προκαταρκτική εξέταση που θα ερευνήσει αν στοιχειοθετείται το αδίκημα....της οικιακής ειρήνης.....Ο Μπέος λοιόν μιλάει για περιθωριακά στοιχεία Αντιεξουσιαστές. Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών ζ'ητησε να διερευνηθεί το θέμα από το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου, όπου θα καταθέσει ο Μπέος και μάρτυρες....που θα προτείνει αυτός.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ. ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΜΑΤΣΑΓΓΟΥ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΙΟ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ. 

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License