Για την οικ.ενίσχυση κινηματικών εγχειρημάτων απ'την "Αναρχική Πρωτοβουλία ενίσχυσης των 2 συντρόφων της Θεσσ/νίκης"


Στα πλαίσια στήριξης των 2 συντρόφων που συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη την 27/05,δημιουργήθηκε μια πρωτοβουλία από αναρχικά συντρόφια με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη της εγγύησής τους(20.000 ευρώ σύνολο). Υπήρξαν λοιπόν από μέρους μας διάφορες δραστηριότητες ενίσχυσης,με τελευταία το punk-hip hop live που πραγματοποιήθηκε στη Δ'ΦΕΠΑ το Σάββατο 13/06.

Μετά από επικοινωνία με τους 2 συντρόφους και εφόσον το ποσό είχε ήδη καλυφθεί,αποφασίσαμε απο κοινού να ενισχύσουμε άλλες κινηματικές δομές. Συγκεκριμένα,το μεγαλύτερο ποσό δίνεται στο Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών/τριών και το υπόλοιπο ποσό μοιράζεται στην εφημερίδα δρόμου Άπατρις και στην κινηματική υποδομή espiv.net.

Συντροφικούς χαιρετισμούς.

Δύναμη και αγώνας μέχρι την Αναρχία.

-Αναρχική πρωτοβουλία ενίσχυσης των 2 συντρόφων της Θεσσαλονίκης

*Επιλέξαμε να ενημερώσουμε για τα ακριβή ποσά ενίσχυσης μόνο τις 3 συλλογικότητες.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License