Ενημέρωση από το οδοιπορικό στο Σειτάνι (Σάμος)

Με την συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ανοιχτής Συνέλευσης Σάμου πραγματοποιήθηκε ο συμβολικός περίπατος την περασμένη Κυριακή 28/6 στο Σεϊτάνι.

post image

Με την συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ανοιχτής Συνέλευσης Σάμου πραγματοποιήθηκε ο συμβολικός περίπατος την περασμένη Κυριακή 28/6 στο Σεϊτάνι.

Σκοπός μας ήταν κυρίως να γνωρίσουμε ένα από τα υπέροχα τοπία Natura που κινδυνεύουν από την "αξιοποίηση" και την "ανάπτυξη" που προβλέπει ο νέος περιβαλλοντοκτόνος νόμος και να γνωριστούμε μεταξύ μας όσοι και όσες ενδιαφέρονται να αγωνιστούν για "γη και ελευθερία", ενάντια στην καταστροφή του περιβάλλοντος και της ζωής μας.

Μπορεί να μην είμαστε "ειδικοί" και να μην γνωρίζουμε τα πάντα, είμαστε όμως αποφασισμένες-οι να υπερασπιστούμε το δικαίωμά μας να ονειρευτούμε μια άλλη ανάπτυξη, που θα σέβεται τη φύση, τα ζώα και τον άνθρωπο. Και αυτό, όσο διαφορετικοί-ές και αν είμαστε, θα το πετύχουμε ΜΑΖΙ.

Οι δράσεις μας φυσικά θα συνεχιστούν και ελπίζουμε ακόμα περισσότεροι-ες να αγωνιστούν μαζί μας, "ενάντια στης φύσης τη λεηλασία, για γη και ελευθερία"!

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License