Οι κραυγές που γεννά το δηλητήριο του ναζισμού από τις αρχές του 20ου αιώνα μέχρι την οδό Παναγή Τσαλδάρη στο Κερατσίνι με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, είναι ακόμη νοπές στην ατομική μας μνήμη, υπενθυμίζοντας μας την πολιτική λέπρα των ιδεών του μίσους και της κενότητας που προσφέρει η εκκλησία των εθνών και της πατρίδας. Σημαίες, λάβαρα και αίμα κατακρεούργησαν το ελεύθερο πεδίο του πλανήτη γη.

Ο αγώνας ενάντια στην επιβολή εξουσίας με εθνικά πρόσημα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του συνολικού αναρχικού αγώνα ενάντια στα κράτη, το κεφάλαιο και την κυριαρχία.

Η παρουσία των νεοναζί στην περιοχή του Περάματος, μία περιοχή που γεννήθηκε από εργάτες και πέθανε από το ματσακόνι, τις αναθυμιάσεις και τις εκρήξεις της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, των εφοπλιστών. Η διάσπαση της Χ.Α. σε λαγούς και πετραχείλια δεν μας επαναπαύει. Ένα από τα τελευταία μαγαζάκια που έχουν απομείνει είναι αυτό του εθνικού σωματείου "Αγ. Νικόλαος", που οι μόνες του συνδικαλιστικές ιδιότητες είναι η επαφή με τους κανίβαλους εφοπλιστές και η ελλάτωση του κόστους του εργατικού δυναμικού, που είναι και ο σκοπός για τον οποίο το χρηματοδοτούν οι ίδιοι.

Το χτύπημα στα αποκαΐδια του φασισμού εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των διάχυτων και αποκεντρωμένων επιθέσεων. Ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές, η οργή δεν περισσεύει.

Τα ξημερώματα της Τετάρτης 26/05 επιτεθήκαμε με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο εργοδοτικό σωματείο των φασιστών "Αγ. Νικόλαος" στο Πέραμα. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ προσπάθησαν στην πλειοψηφία τους να αποκρύψουν το συμβάν βάζοντας πλάτη στους φασίστες.

Κυριτσόπουλε και λοιποί ξεφτίλες όσο ασφαλές και αν νομίζετε ότι είναι το λαγούμι σας θα μας βρίσκετε μπροστά σας.

Ούτε στο Πέραμα ούτε πουθενά, τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά.

Στην αρένα του σύγχρονου κανιβαλισμού κοινωνίας - εθνικισμού - εξουσίας στεκόμαστε με την πλευρά της φωτιάς και των εξεγερμένων.

Μέσα από την πράξη της δράσης μας, αναπνέουμε.

WE WILL BREATHE

Γιοι και Κόρες του Χάους

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License