Πορεία ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και τον αντι-μεταναστευτικό πόλεμο. Εξάρχεια 29/5 (video)

Πορεία ενάντια στην κρατική τρομοκρατία και τον αντι-μεταναστευτικό πόλεμο / DEMO against state terrorism and the anti-immigration war (https://www.youtube.com/watch?v=t4u5faKYo_A)

ENGLISH: https://athens.indymedia.org/post/160...

Ολόκληρο το κάλεσμα: https://athens.indymedia.org/post/160...

Κάτω τα ξερά σας από τις καταλήψεις

Αλληλεγγύη στους κατοίκους της κατάληψης Θεμιστοκλέους 58

Έξω οι μπάτσοι από τις γειτονιές και τις ζωές μας

"Από την επίθεση στους δημόσιους χώρους μέχρι την επίθεση στην στέγαση και τους χώρους αγώνα, από την ιδιωτικοποίηση των χώρων πρασίνου μέχρι την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος, από τις απολύσεις μέχρι τα απλήρωτα μεροκάματα, από τη στέρηση βασικών ελευθεριών μέχρι τη διάχυση του ηλεκτρονικού ελέγχου, από τις δολοφονίες «από πρόθεση» στα σύνορα Έβρου μέχρι τις δολοφονίες «από αμέλεια» στις φυλακές της Θήβας και τα χωράφια της Μανωλάδας, όλο και περισσότερο ο κόσμος της εξουσίας οδηγεί τους εκμεταλλευόμενους/ες σε μια κατάσταση αφόρητης ασφυξίας.

Ας πάρουμε ανάσα βαθιά και ας ξεσπάσουμε απέναντι στο κράτος, τα αφεντικά και τους φρουρούς τους, στεκούμενοι δίπλα η μία στον άλλο, δίπλα στους κολασμένους και κολασμένες. υπερασπιζόμενοι/-ες τις γειτονιές μας και τις δομές αλληλεγγύης και αγώνα. Με συνεχείς πρωτοβουλίες αλλά και μόνιμη οργάνωση, να πάρουμε πίσω τον κλεμμένο χρόνο και χώρο χτίζοντας τις εξεγερμένες και ελεύθερες κοινότητες χωρίς εθνικούς και έμφυλους διαχωρισμούς, χωρίς εκμετάλλευση και ιεραρχία."

ΧΑΡΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΝΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ-ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ-ΟΥΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΟΥΤΕ ΚΛΕΙΣΤΟ

ΚΑΜΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΣΤΕΓΗ-ΤΡΟΦΗ-ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ

ΔΟΜΕΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

Δίκτυο Αλληλοβοήθειας και Αγώνα / synsquat@riseup.net / @AntiCovidAidNetwork

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License