Κακοποίηση σκύλου με ρόπαλο

Στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, ένα κτήνος ονόματι Αθανασιος Βογιατζής (Συμης 41, Κορωπί) ξυλοκόπησε με ρόπαλο ένα σκύλο, σπάζοντας τη γνάθο και τα δόντια του. Συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος... Ξέρουμε το όνομά του, ξέρουμε που μένει..

post image

Ένα από τα πιο απεχθή εγκλήματα συνέβηκε πριν από μερικές ημέρες στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Ένα αρχίδι, το οποίο είναι λάθος της κοινωνίας και δεν πρέπει καν να ζει, πήρε ένα ρόπαλο και χτύπησε ένα σκύλο στο πρόσωπο σπάζοντας τη γνάθο και τα δόντια. Μετά από πολύωρα χειρουργία το σκυλί γλίτωσε το θάνατο, αλλά θα ζει μια ζωή γεμάτη από φόβο... Αντίθετα, ο δράστης συνελήφθη, αλλά αφέθηκε ελεύθερος, αφού η κακοποίηση σκύλου στην Ελλάδα δεν αποτελεί κακούργημα, παρά το γεγονός ότι είναι μια από τις χειρότερες, πιο απάνθρωπες και ύπουλες πράξεις. Το αρχιδι λοιπόν ζει ελεύθερο και θα επαναλάβει παρόμοιες πράξεις, όπως έκανε και στο παρελθόν... Ο νόμος στα χέρια μας... Ονομάζεται Αθανάσιος Βογιατζής και ζει στην οδό Σύμης 41, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου. 

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License