Βόλος-Πέσιμο μπάτσων στην Αυτόνομη Λαική Αγορά Βόλου

Κάτω τα χέρια απο τις κινηματικές υποδομές!

Αναδημοσίευση απο τοπική εμμετική φυλλάδα: https://www.thenewspaper.gr/2020/06/11/entasi-kai-synthimata-sto-kentro-toy-vo/

Ένταση επικράτησε σήμερα στις 09.00 το πρωί στην πλατεία Πανεπιστημίου, όταν στο σημείο που λειτουργεί αυτοδιαχειριζόμενη λαϊκή αγορά προϊόντων έφτασε η Αστυνομία και η Δημοτική Αστυνομία για να κάνει έλεγχο νομιμότητας στους μικροπωλητές που σχετίζονται με την κατάληψη Ματσάγγου.

Όπως καταγράφει το TheNewspaper.gr στο σημείο προσήλθαν δύο περιπολικά της Αστυνομίας, δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και ένα περιπολικό της Δημοτικής Αστυνομίας, οι οποίοι πραγματοποίησαν τους ελέγχους ανάμεσα σε διαμαρτυρίες, έντονες αντιδράσεις και συνθήματα.

Γρήγορα ειδοποιήθηκαν αλληλέγγυοι, οι οποίοι κατέφθασαν κατηγορώντας τον Αχιλλέα Μπέο οτι κρύβεται πίσω από τον αιφνιδιαστικό έλεγχο της Αστυνομίας ως αντίποινα στη χθεσινή απειλητική ανάρτηση του ηγετικού στελέχους του “Ρουβίκωνα” Γ. Καλαϊτζίδη.

Τελικά, επιβλήθηκαν δύο πρόστιμα συνολικού ύψους 2.000 ευρώ σε δύο μικροπωλητές, καθώς δεν διέθεταν την απαραίτητη άδεια από τον Δήμο Βόλου για υπαίθριο εμπόριο.

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License