[Βόλος]- Παρέμβαση σε Δημαρχείο & γραφεία ΝΔ

Συλλαλητήριο το Σάββατο 13/6/20 στις 18:00 έξω από το νοσοκομείο του Βόλου.

post image

Παρέμβαση έξω από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο κέντρο του Βόλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από τον συντονισμό συλλογικοτήτων ενάντια στην καύση των σκουπιδιών και άλλους συντρόφους/ίσσες. Περίπου 40 άτομα συγκεντρώθηκαν, για 10 λεπτά, έξω από τα παραδόξως (για κεινη την ώρα) κλειστά γραφεία με συνθήματα, ανάρτηση πανό και μοίρασμα κειμένων, καλώντας στην διαδήλωση του Σαββάτου προς την ΑΓΕΤ. Στη συνέχεια έγινε 15λεπτη παρέμβαση μέσα στο δημαρχείο και φωνάχτηκαν συνθήματα απο το μπαλκόνι καθώς επίσης κρεμάστηκε και πανό. Και στις δύο παρεμβάσεις ο περαστικός κόσμος επικροτούσε ενώ πολλοί δήλωναν ότι θα συμμετάσχουν στην διαδήλωση του Σαββάτου, παρόλο που αρκετοί επίσημοι φορείς, συνδικάτα και ΜΜΕ σιωπούν επιδεικτικά, κάνοντας πλάτες στην δημοτική αρχή και την LaFarge-ΑΓΕΤ. Η αυτοοργάνωση, ο από τα κάτω συντονισμός, η απαγκίστρωση από θεσμικές αυταπάτες, η σύνδεση με άλλα μέτωπα (Σταγιάτες, Καραμπατζάκη κλπ) και οι συνεχόμενες δράσεις έχουν δώσει μια μεγάλη ώθηση στον αγώνα που ξεπερνάει κατά πολύ τον πόλεμο σιωπής του τοπικού τύπου και τον πόλεμο λάσπης του τοπικού δήμαρχου-εντολοδόχου και ψευτονταή των πολυεθνικών. Οι σπασμωδικές κινήσεις και οι επικίνδυνες γραφικότητες του Μπέου δείχνουν ότι είναι αρκετά πιεσμένος βρίσκοντας τα σκούρα σε πολλά μέτωπα, και ποντάρει ευθέως στην δημιουργία κανιβαλίστικων και φασιστικών αντανακλαστικών.

Μπέος-ΑΓΕΤ και Κυβερνητικοί όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί !

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΕΤ-Lafarge και την δημιουργία εργοστασίου srf απο τον δήμο Βόλου

Όλοι/ες/@ στο συλλαλητήριο το Σάββατο 13/6/20 στις 18:00 έξω από το νοσοκομείο του Βόλου.

Εικόνες:

Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

To μέγιστο μέγεθος των αρχείων είναι 16ΜΒ. Επιτρέπονται όλες οι γνωστές καταλήξεις αρχείων εικόνας,ήχου, βίντεο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να υπάρχει η δυνατότα embed ενός video πρέπει να είναι της μορφής mp4 ή ogg.

Νέο! Επιλέξτε ποιά εικόνα θα απεικονίζεται στην αρχή του σχόλιου.

Creative Commons License

Όλα τα περιεχόμενα αυτού του δικτυακού τόπου είναι ελεύθερα προς αντιγραφή, διανομή, προβολή και μεταποίηση, αρκεί να συνεχίσουν να διατίθενται, αυτά και τα παράγωγα έργα που πιθανώς προκύψουν, εξίσου ελεύθερα, υπό τους όρους της άδειας χρήσης Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License